16.8 C
Chania
Wednesday, May 29, 2024

Και αγρότες από την Κρήτη στο σημερινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Ημερομηνία:

Λίγο μετά τις 6:30 το πρωί έφτασσαν στο λιμάνι του Πειραιά τα δύο πλοία από Χανιά και Ηράκλειο που μετέφεραν αγρότες από την Κρήτη προκειμένου να συμμετάσχουν στο αγροτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, έφθασαν στον Πειραιά περί τους 200 αγρότες, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Αγροτικών Συλλόγων του νομού Ηρακλείου και της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Χανίων.

Σε αντίθεση με τους συναδέλφους τους από τη Θεσσαλία και άλλες περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, οι αγρότες της Κρήτης θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο χωρίς τρακτέρ, καθώς το κόστος μεταφοράς τους με τα πλοία ήταν απαγορευτικά μεγάλο.

Στον ΑΝΤ1 και στο Καλημέρα Ελλάδα μίλησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού Χανίων Μανούσος Σταυριανουδάκης, που βρίσκεται στην Αθήνα για το συλλαλητήριο: «Ανεβήκαμε για να διαδηλώσουμε ειρηνικά στο Σύνταγμα και να ενώσουμε τη φωνή μας με αυτή των συναδέλφων μας από την υπόλοιπη Ελλάδα, για τα δίκαια αιτήματα μαςΠεριμένουμε η κυβέρνηση να δώσει λύση», τόνισε μεταξύ άλλων.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ