30.8 C
Chania
Wednesday, June 26, 2024

Και είπεν ο Πολάκης βουλευτής Χανίων ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Και είπεν ο Πολάκης: «Οι βρικόλακες θέλουν επιστροφή»
Και ερωτώ εγώ, ένας απλός πρώην ψηφοφόρος του:

– Και ποιοι ανέστησαν τους βρικόλακες κύριε Πολάκη; Ο λαός που περιφρονήσατε την βούληση του που εκφράσθηκε δια της ψήφου του στις 25 του Γενάρη; Και που τους κλείδωσε οριστικά στους ασκούς του Αιόλου που η κυβέρνηση σας όμως, ανάξια των περιστάσεων και των στιγμών, άνοιξε τους ασκούς και τους ανέστησε;

Η κυβέρνησή σας και μόνο τόσο μικρή και ασήμαντη δεν μπόρεσε να καταλάβει αυτό το υπέροχο που συνέβαινε. Ούτε με το βροντερό 62% ΟΧΙ και στα Χανιά όπου πολιτεύεσθε 74%. Δεν μπόρεσε να καταλάβει τον ρόλο που σας ανάθετε για τον Ελληνικό λαό και συγχρόνως το έναυσμα για ανάταση όλων των λαών της Ευρώπης. Δεν ήσασταν, ικανοί γι’ αυτόν τον ρόλο. Δειλοί και άτολμοι μας πήρατε στον λαιμό σας. Και για να δικαιολογήσετε την δειλία σας; Ή μήπως την συναλλαγή για εδραίωση της εξουσίας που σαν άλλη Κίρκη μεταμόρφωνε μ’ ένα άγγιγμα του ραβδιού της τους ανθρώπους σε γουρούνια; Ή μήπως την προδοσία σας;

Τι απ’ όλα συνέβη; Δειλία, μικρότητα, ασημαντότητα, χαζομάρα, ή προδοσία και συναλλαγή και μόνο εδραίωση της εξουσίας;
Για να δικαιολογήσετε λοιπόν την δειλία σας ή ότι απ’ τα παραπάνω επικράτησαν βγήκε ο Τσίπρας σαν άλλος παλαιοκομματικό ς φασίστας και επικαλέστηκε τον κίνδυνο εμφυλίου.

Κανείς δημοκρατικός αρχηγός κόμματος ποτέ απ’ το Κέντρο και πέρα  ποτέ δεν καλλιέργησε και δεν επικαλέσθηκε τέτοιους φόβους. Μόνο η δωσίλογη δεξιά επικαλούταν αυτό το αηδιαστικό επιχείρημα για να κρατά τον λαό διχασμένο. Και αυτό το επιχείρημα επικαλέσθηκε ο Τσίπρας.

Όταν ο ίδιος ο λαός μόνος του, με όλα τα ΜΜΕ να τον παραπληροφορούν αυτός σήκωσε και πάλι το ηρωικό του ανάστημα. Αυτό που παρ’ όλα τα δεινά του, το αίμα που ρέει ήδη άφθονο απ’ τις 11.000 & πάνω πλέον αυτοκτονίες, απ’ όλες τις συμφορές του, σηκώθηκε από κει που τον είχαν γονατίσει & φώναξε με όλη την δύναμη της ψυχής  του, αυτής που δεν του την πήραν και βροντοφώναξε ΟΧΙ.

Προχώρα στην απελευθέρωση σε στηρίζομε, είμαστε μαζί σου. Βγάλε τα τσιμπούρια από πάνω μας και ότι γίνει. Χωρίς τσιμπούρια όμως.

Αυτή την ψυχή, του την πήρατε σεις με την προδοσία σας!

Ο λαός ξεπέρασε μόνος του τις διαχωριστικές γραμμές ο δεξιός περιφρόνησε το επιχείρημα που χρόνια του κρατούσε το  μυαλό του δεμένο, αυτό του εμφυλίου, και ψήφισε αριστερά.

Και σεις τον κατακεραυνώσατε επικαλούμενοι το ίδιο επιχείρημα που απ’ το 1948 έως σήμερα επικαλούταν η Δεξιά που τον κράταγε έτσι με τον κίνδυνο του εμφυλίου μακριά απ’ την Αριστερά.
Ήρθε η Αριστερά πρώτη φορά στην εξουσία δια του Τσίπρα για να επικαλεσθεί τα επιχειρήματα όχι της Απλής Δεξιάς αλλά της Δωσίλογης Δεξιάς.

Άλλος βρικόλακας αυτός.

Από ποιους να φυλαχθούμε πλέον;

Άλλος νεκροθάφτης του λαϊκού κινήματος! Άλλο πισώπλατο μαχαίρωμα!

Ξεχάσατε τον Τσε, θυμάστε τ’ όνομα του; Ερνέστο Τσε Γκεβάρα.
Είπε: «Το μέτωπο ψηλά να το καίει ο ήλιος»

Εσείς όσο και να κορδίζετε και να χασκογελάτε το μέτωπο σας είναι πλέον  χαμηλά.

Β.Κ.

Υστερόγραφο: Το αίμα που ήδη ρέει άφθονο, ο Τσίπρας δεν το πήρε χαμπάρι;

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων – Η Ευρώπη στο επίκεντρο

Για πρώτη φορά, και παρά τη μεγάλη αποχή στις...

Γυάρος: Η κυβέρνηση την παραδίδει στα «νύχια» της αγοράς – Οργή από τους εξόριστους

Κάλεσμα για συμμετοχή σε παρέμβαση, στη «φιέστα» της παρουσίασης του...

“H εργατική τάξη πάει στην κόλαση”: Μουσική ανάγνωση στο 3ο φεστιβάλ βιβλίου Χανίων

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης, έπειτα από πρόσκληση του Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, παρουσιάζει μια μουσική ανάγνωση βασισμένη στο βιβλίο του Ντιντιέ Εριμπόν, «Επιστροφή στη Ρενς». Το βιβλίο επιχειρούν να ζωντανέψουν με λόγια και μουσική ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και δάσκαλος υποκριτικής Ακύλλας Καραζήσης με τον Βρετανό μουσικό, συνθέτη και παραγωγό Gary Salomon. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την...

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ του Συλλόγου Επαγγελματιών Εστίασης Χανίων

Συνεδρίασε την Δευτέρα 17/6/2024 το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Επαγγελματιών Εστίασης...