18.8 C
Chania
Monday, May 27, 2024

Και μια καλή έιδηση: H συλλογή υπογραφών για να απαγορευθεί η είσοδος του Donald Trump στην Αγγλία κατάρρευσε εξαιτίας του μεγάλου αριθμού ανθρώπων που ήθελαν να υπογράψουν

Ημερομηνία:

Ο υπερβολικά μεγάλος αριθμός ανθρώπων που ήθελε να υπογράψει για να μην επιτραπεί η είσοδος στην Αγγλία του Donald Trump οδήγησε στην κατάρρευση της ιστοσελίδας PetitionParliament.uk.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα Independent, η ιστοσελίδα δε λειτουργούσε για πάνω από 20 λεπτά την Τετάρτη το πρωί αν και στο σύντομο χρονικό διάστημα που είχε ξεκινήσει η συλλογή υπογραφών πάνω από 100.000 είχαν υπογράψει.

Τώρα, βρίσκεται στις 120.000, ενώ σύμφωνα με τις αναφορές πάνω από 4 άνθρωποι υπογράφουν κάθε δευτερόλεπτο που περνά.

Η διαδικτυακή δημοσκόπηση δημιουργήθηκε μόλις πριν 24 ώρες.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων έδωσε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα μία δήλωση με την οποία ζητούσε την πλήρη απαγόρευση κάθε μετανάστευσης μουσουλμάνων στις ΗΠΑ, δημιουργώντας μια παγκόσμια κατακραυγή.

Το καλό είναι ότι εξαιτίας και αυτής της απίστευτης δήλωσης, πλέον ο αντίπαλός του για το χρήσμα των Ρεπουμπλικάνων, Ted Cruz, βρίσκεται για πρώτη φορά μπροστά στις δημοσκοπήσεις.

Crashed-petition

independent.co.uk

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ