17.8 C
Chania
Sunday, December 7, 2025

Και νέα δημοτική τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά

Ημερομηνία:

Η ΝΟΔΕ Χανίων καλοσωρίζει στις τάξεις των οργανωμένων στελεχών της τη νέα Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Δημοτικής Ενότητας Νέας  Κυδωνίας  του Δήμου Χανίων. Το προσωρινό Δ.Σ. απαρτίζουν οι εξής:

ΣΧΟΙΝΟΠΛΟΚΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ   ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ

ΓΙΑΓΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  ΓΑΛΑΤΑΣ  ΙΑΤΡΟΣ

ΔΡΟΥΤΣΟΣ  ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΚΡΥΣ ΤΟΙΧΟΣ   ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΚΑΠΝΙΣΑΚΗ-ΚΡΑΣΟΥΔΑΚΗ ΑΘΗΝΑ  ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  ΓΑΛΑΤΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΑΡΑΤΣΟΣ  ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΜΠΟΥΔΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΣΤΑΛΟΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΜΥΓΙΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΑΡΑΤΣΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΣΟΙΛΕΝΤΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΧΑΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ  ΔΑΡΑΤΣΟΣ   ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημογραφικό: Ζητούνται εργασίες «φιλικές για ηλικιωμένους» – Η άνοδος των age friendly jobs

H πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Aνάπτυξης και Ανασυγκρότησης (ΕBRD), χτυπάει...

Ρωσία: Δεν χαρακτηρίζεται «άμεση απειλή» στη νέα στρατηγική ασφαλείας των ΗΠΑ – «Θετικό βήμα» λέει το Κρεμλίνο

Το Κρεμλίνο χαιρετίζει κίνηση της κυβέρνησης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ...