22.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

“Και ξαφνικά κενές σελίδες”: Η Περιφέρεια Κρήτης ετοίμασε βίντεο για τις ομορφιές της Κρήτης για τους τουρίστες που «μένουν σπίτι»

Ημερομηνία:

“Και ξαφνικά κενές σελίδες”. Με ένα βίντεο η Περιφέρεια Κρήτης προσπαθεί να περάσει το μήνυμα προς τους επισκέπτες του νησιού ότι κάποια στιγμή τα πράγματα θα επιστρέψουν σε μία κανονικότητα και οι “κενές σελίδες” που δημιουργεί η επιδημία του κορωνοϊού θα ξαναγεμίσουν.

Παίρνοντας τη θέση ενός τουρίστα που κοιτάζει τις στιγμές που έχει ζήσει κατά τις επισκέψεις του στην Κρήτη, φτάνει σε ένα σημείο στο άλμπουμ όπου μπροστά υπάρχουν “ξαφνικά κενές σελίδες”.

Ο αφηγητής – επισκέπτης του τόπου μας λέει τότε:

“Το βιβλίο των αναμνήσεών μου δεν έχει ολοκληρωθεί. Το βιβλίο των αναμνήσεων θα ξαναξεκινήσει, όταν βγούμε νικητές από αυτή την προσπάθεια, όταν ξαναβγούμε στους δρόμους, όταν θα μπορούμε να αγκαλιάσουμε πάλι ο ένας τον άλλο, όταν θα περπατήσουμε ξανά, σε μια παραλία της Κρήτης”.

Δείτε το βίντεο:

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρεται ότι:

Κάθε τόπος, κάθε προορισμός γεμίζει το βιβλίο των αναμνήσεων μας με στιγμές ξεχωριστές. Ένας τέτοιος μοναδικός τόπος είναι και η Κρήτη. Το νησί που μπορεί να σου προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες, η γη που ξυπνά τις αισθήσεις. Για την παιδική ματιά η Κρήτη είναι ταυτισμένη με το παιχνίδι στα χιλιόμετρα των μοναδικών παραλιών. Για τον έφηβο το ταξίδι με φίλους. Για την οικογένεια η φιλοξενία, η επαφή με τον πολιτισμό και την ιστορία του νησιού.

Με αφορμή το νέο βίντεο της Περιφέρειας Κρήτης για τις εμπειρίες ζωής στην Κρήτη, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης τονίζει: «Ως Περιφέρεια Κρήτης, πιστεύοντας στη δύναμη της συνεργασίας, συμμετέχουμε και επεκτείνουμε την πρωτοβουλία “greecefromhome” για τη στήριξη τουρισμού δημιουργώντας τον ιστότοπο “cretefromhome”. Ένα νέο ιστότοπο της Περιφέρειας Κρήτης που δημιουργήθηκε για να μοιραστεί μαζί σας την Κρήτη που αγαπάτε. Γιατί το αύριο πρέπει να μας βρει δυνατούς και προετοιμασμένους. Στα εκατομμύρια των επισκεπτών της Κρήτης, αλλά και σε αυτούς που σχεδιάζουν ένα ταξίδι στον τόπο μας, λέμε  ότι η Κρήτη είναι ο τόπος που πρέπει να επισκεφθείς, το νησί που σε καλεί να επιστρέψεις!».

Μέσα από video, μέσα από παρουσιάσεις μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, μέσα από την προβολή της φυσικής ομορφιάς, της πολιτιστικής ταυτότητας της Κρήτης, της κουλτούρας των Κρητικών, ανοίγουμε ένα νέο παράθυρο στον κόσμο.

Το cretefromhome ενισχύει την πρωτοβουλία του Υπουργείο Τουρισμού greecefromhome. Συνδυάζει τις νέες τεχνολογίες με τον τουριστικό κλάδο. Αναδεικνύει τη δύναμη της ψηφιακής εποχής στη σημερινή πραγματικότητα. Με τη συνεργασία τοπικών φορέων, με τη στήριξη φορέων του πολιτισμού το περιεχόμενο θα ανανεώνεται και θα εμπλουτίζεται συνεχώς.

«Αυτή η περίοδος σηματοδοτεί μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Μια νέα καθημερινότητα, αλλαγές στα σχέδια και τον προγραμματισμό μας.

Μένουμε σπίτι, κοιτάζοντας το μέλλον με αισιοδοξία. Ταξιδεύουμε με το μυαλό, επικοινωνούμε, μαθαίνουμε, σχεδιάζουμε.

Μένουμε σπίτι με την υπόσχεση ότι θα είμαστε ξανά μαζί.

Μένουμε σπίτι με την υπόσχεση ότι η Κρήτη είναι εδώ, έτοιμη να σας υποδεχθεί», υπογραμμίζει ο κ. Αρναουτάκης.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: Δεύτερη ακριβότερη η Ελλάδα στο κόστος στέγασης

ΗΕλλάδα κατατάσσεται δεύτερη στην Ευρωζώνη όσον αφορά στο κόστος στέγασης συνολικά...

Ηράκλειο: Την παρακολουθούσε συστηματικά μέχρι που την “πέτυχε” στο δρόμο…

Χωρίς τέλος τα περιστατικά ενδοικογενειακής βίας στην Κρήτη, που...

Σκρέκας: «Αισιοδοξία για πιθανά εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα ανοιχτά της Κρήτης»

Οι πρώτες ενδείξεις μας κάνουν να νιώθουμε αισιοδοξία για...

Κρήτη: Στο Ηράκλειο η Σοφία, το διασημότερο ανθρωπόμορφο ρομπότ

Στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής MRC (Minoan Robotsports Competition) που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο...