Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Και οι Γερμανοί κλέβουν το ελληνικό δημόσιο!

«Καμπάνα» από το δικαστήριο σε Γερμανίδα, η οποία έπαιρνε τη σύνταξη της πεθεράς της, χωρίς να δηλώσει ότι έχει πεθάνει – Δύο φορές ζήτησε η εισαγγελέας από τη γυναίκα να δηλώσει την καταγωγή της!Επί πέντε χρόνια εισέπραττε τη σύνταξη της συγχωρεμένης της πεθεράς της μία Γερμανίδα, η οποία δικάστηκε σήμερα, ζημιώνοντας το ΙΚΑ κατά 22.000 ευρώ.
Η 40χρονη στην απολογία της υποστήριξε ότι με κάποιον τρόπο έπρεπε να ζήσει… και προτίμησε να παίρνει τα χρήματα της σύνταξης, χωρίς να δηλώσει τον θάνατο της γυναίκας.
Εντύπωση έκανε στο δικαστήριο η καταγωγή της γυναίκας, μάλιστα η εισαγγελέας ζήτησε από τη Γερμανίδα δύο φορές να δηλώσει την καταγωγή της, «γιατί έχουμε ανάγκη να το ακούμε», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 2 ετών με ανασταλτικό χαρακτήρα, καθώς το ΙΚΑ πήρε τα χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό.
Τα δικαστήρια απασχόλησαν ακόμη δύο υποθέσεις με παράνομη είσπραξη συντάξεων, καθώς δικάστηκαν δύο γυναίκες που επίσης εισέπρατταν συντάξεις από αποθανόντες συνγγενείς τους.
και οι δύο πάντως υποστήριξαν τα ίδια με τη Γερμανίδα, ότι δηλαδή πρέπει να ζήσουν με κάποιον τρόπο, γεγονός που στηλίτευσε μιλώντας στο cretalive η δικηγόρος του ΙΚΑ Αίγλη Δάφνη, για την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει πολλοί πολίτες

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Ο Ερντογάν διακόπτει τις εμπορικές σχέσεις με το Ισραήλ – Κατηγορεί τις ΗΠΑ για υποκρισία

Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εξαγωγές και εισαγωγές από και προς το Ισραήλ από σήμερα Μ. Πέμπτη…

13 hours ago

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι πρώτοι μήνες νοσηλείας, τα “γιατί” που τη βασάνιζαν και το κύμα αγάπης

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της ΕΡΤ “Στούντιο 4” η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Έχοντας κάνει…

13 hours ago

Δικηγόρος οικογένειας Φύσσα: Με εφαρμογή του νόμου Παρασκευοπούλου αποφυλακίστηκε ο Μιχαλολιάκος

«Οι τυπικές προϋποθέσεις ανάλογα με το ποιος νόμος εφαρμόζεται σε σχέση με το διαχρονικό δίκαιο,…

13 hours ago

Ρέθυμνο: Κατασχέθηκαν πάνω 52.800 κροτίδες – Συνελήφθη ο κάτοχος τους

Συνελήφθη σήμερα (02.05.2024) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας…

16 hours ago

Αποτροπιασμός: Τρεις οι ανήλικοι της σεξουαλικής κακοποίησης από τον νονό και δάσκαλο μουσικής στο Ηράκλειο!

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου, ζήτησε και έλαβε ο 51χρονος Ηρακλειώτης…

16 hours ago

Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο στα Χανιά – Η Κρήτη μετράει τρεις νεκρούς σε μια εβδομάδα

Την ώρα που η Κρήτη θρηνεί για την 26χρονη μητέρα που έχασε τη ζωή της…

16 hours ago

This website uses cookies.