23.8 C
Chania
Tuesday, May 21, 2024

Και οι Δικηγόροι των Χανίων δηλώνουν παρών στο συλλαλητήριο για την Υγεία

Ημερομηνία:

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ομόφωνη απόφαση της Γ.Σ. των μελών του, δηλώνει τη συμμετοχή του στο Παγχανιώτικο συλλαλητή-ριο υπεράσπισης του νοσοκομείου Χανίων και όλων των δημόσιων δομών υγείας του Ν. Χανίων που θα γίνει την Πέμπτη 8 Φλεβάρη στις 6 μ.μ., στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς και εκφράζει την υποστήριξη του στις δίκαιες διεκδίκησες των υγειονομικών για άμεσες και μόνιμες προσλήψεις, για χρηματοδότηση στο ύψος των αναγκών, για αυξήσεις στους μισθούς, για ενιαίο, σύγχρονο, αποκλειστικά κρατικό και δωρεάν σύστημα υγείας πλήρως και επαρκώς χρηματοδοτούμενο από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Αυτό απαιτούν τα υποβαθμισμένα από βασικές ιατρικές ειδικότητες, από έλλειψη ιατρικού εξοπλισμού, από το ελλιπές σε αριθμό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και Κέντρα Υγείας.

ΖΗΤΟΥΜΕ

  • Πλήρη και επαρκή κρατική χρηματοδότηση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων και των Κέντρων Υγείας και όλων των άλλων μονάδων υγείας από τον κρατικό προϋπολογισμό.
  • Άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης όλων των κλάδων και ειδικοτήτων σε όλες τις δημόσιες μονάδες υγείας.
  • Μονιμοποίηση όλων των επικουρικών γιατρών και νοσηλευτών.
  • Ουσιαστικές αυξήσεις των μισθών.
  • Ένταξη του συνόλου των υγειονομικών στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.
  • Να ενταχθούν όλες οι ιατρικές, διαγνωστικές, εργαστηριακές, προληπτικές εξετάσεις, όλα τα φάρμακα και εμβόλια στο καθεστώς της πλήρους αποζημίωσης από το κράτος ή μέσω των ασφαλιστικών ταμείων με τη χρηματοδότησή τους από τον κρατικό προϋπολογισμό.
  • Πλήρεις υπηρεσίες πρόληψης, θεραπείας και αποκατάστασης στους μετανάστες αποκλειστικά από τις δημόσιες μονάδες υγείας.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δικαίωμα στον Ασάνζ να ασκήσει έφεση κατά της έκδοσής του στις ΗΠΑ

Οιδρυτής του αποκαλυπτικού ιστότοπου WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ, μπορεί να...

3η Γιορτή Αθλητισμού στην Γαύδο

Ο Δήμος Γαύδου στο πλαίσιο της 3ης Γιορτής Αθλητισμού στο νησί...

Στο Κ.Α.Σ. η μελέτη για κατασκευές σκίασης και εξοπλισμού στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, μετέβη σήμερα στην Αθήνα...

Χανιά: Λουκέτο σε επιχείρηση που δραστηριοποιείται ως Αθλητικό Κέντρο

Συνεργεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) πραγματοποίησαν έλεγχο...