17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Και ο Γενικός Γραμματέας Σύρων στο μπάρμπεκιου: “Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον ελληνικό λαό, που μας φιλοξενεί και θα πρέπει να σεβαστούμε την Ελλάδα και τα έθιμα της Ελλάδος. Εδώ δεν είναι ισλαμικό κράτος” | Βίντεο

Ημερομηνία:

Όχι μόνο ο Ψωμιάδης αλλά και ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Σύρων Ελλάδος, κ. Ανουάρ Μπακρί συμμετείχε χθες Κυριακή το πρωί στο περίφημο  “μπάρμπεκιου” που οργάνωσαν οι Ενωμένοι Μακεδόνες.

Το μπάρμπεκιου πραγματοποιήθηκε παρουσία ελάχιστου κόσμου δύο χιλιόμετρα από το στρατόπεδο όπου διαμένουν πρόσφυγες.

Οι διοργανωτές – “μακεδονομάχοι” καλούσαν σε συγκέντρωση για να δώσουν το μήνυμα ότι η “Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες” και ότι αντιστέκονται “με κάθε τρόπο στον εποικισμό της Ελλάδας και της Ευρώπης από τους κατευθυνόμενους ισλαμιστές κατά συντριπτική πλειοψηφία παράνομους μετανάστες”.

Όπως όμως φαίνεται και στις φωτογραφίες το κάλεσμά τους, έπεσε στο κενό.

Σε δηλώσεις του πάντως από τον χώρο, ο κ. Μπακρί ο οποίος ήταν από τους λίγους που παρευρέθηκαν, είπε:

«Έχει πέσει κατάρα στην πατρίδα μας τη Συρία. Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον ελληνικό λαό, που μας φιλοξενεί και θα πρέπει να σεβαστούμε την Ελλάδα και τα έθιμα της Ελλάδος. Εδώ δεν είναι ισλαμικό κράτος. Εδώ δεν είναι το χαλιφάτο του ISIS. Εδώ, όποιος θέλει πίνει τη μπίρα του κι όποιος δε θέλει δεν την πίνει. Όποιος θέλει να φάει χοιρινό το τρώει κι όποιος θέλει δεν το τρώει. Όποια θέλει να βάλει μαντίλα, συμπατριώτισσά μου, τη βάζει κι όποια δε θέλει δεν τη βάζει. Και τελειώνει η ιστορία. Αυτή είναι η ελευθερία.

“Και επαναλαμβάνω: Πρέπει να τελειώνουμε με το Μεσαίωνα. Είτε για τη Συρία είτε για την Ελλάδα να τελειώνουμε πλέον. Γιατί όπως είπε και εδώ ο αγαπητός Έλληνας πατριώτης (δείχνει έναν εκ των διοργανωτών του μπάρμπεκιου), εδώ γίνεται μεγάλη μπίζνα. Παίζονται δισεκατομμύρια μ’ αυτούς του γκάνγκστερ. Γκάνγκστερ είναι οι ΜΚΟ. Μιλάμε για γκάνγκστερ. (χειροκρότημα) Γιατί αυτές και η Ύπατη Αρμοστεία – τάχα Αρμοστεία – του ΟΗΕ, που εμείς οι Σύριοι την ονομάζουμε Ύπατη Αρπαχτεία του ΟΗΕ… Μιλάμε για πολύ χρήμα, για κλέψιμο, για απάτες! Μεθαύριο με έχουν καλέσει οι αδιάφθοροι της Ελληνικής Αστυνομίας για να καταθέσω γι’ αυτά που γίνονται. Για τα Σόδομα και τα Γόμορα που γίνονται στην υπηρεσία ασύλου. Αυτήν την σατανική υπηρεσία ασύλου. Πολύ χρήμα, πολύ χρήμα! Δε δίνουν τα ντοκουμέντα στους πρόσφυγες. Γιατί ξέρετε, η Ελλάδα είναι ένα πέρασμα… Οι πρόσφυγες θέλουν να πάνε στο σταθμό του Μονάχου…»

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=XcnibJRZuPA”]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...