22.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Και ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Χανίων συμμετέχει στην κινητοποίηση για την υγεία

Ημερομηνία:

Στην συγκέντρωση για την υγεία, σήμερα Πέμπτη, στις 6μμ στην πλατεία της δημοτικής αγοράς, καλεί με ανακοίνωσή του και ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Χανίων.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίου τύπου:

«Η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και ως τέτοιο πρέπει όλοι να το απολαμβάνουμε! Αντί αυτού όλες οι προηγούμενες αλλά και αυτή η κυβέρνηση το απαξιώνουν συνεχώς, τόσο τοπικά όσο και πανελλαδικά! Η συνεχόμενη υποστελέχωση έχει οδηγήσει σε φοβερές ελλείψεις σχεδόν στο σύνολό των ειδικοτήτων!

Η εντατικοποίηση των συναδέλφων όλων των ειδικοτήτων είναι τέτοια που πολλές φορές φτάνουν στα όρια της αντοχής τους, λιποθυμάνε ή οδηγούνται σε παραίτηση.
Αναγκαζόμαστε να ακριβοπληρώνουμε ιδιώτες γιατρούς ή και να μετακομίζουμε εμείς και οι οικογένειές μας για μια θεραπεία!

Τώρα ακόμη πιο αποφασιστικά θέλουν να προχωρήσουν σε συμπράξεις και περεταίρω ιδιωτικοποιήσεις! Να δώσουν βορά υλικοτεχνικό εξοπλισμό σε ιδιώτες και να βάζουμε ακόμη περισσότερο το χέρι στην τσέπη για μια εξέταση! Ήδη σε μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας απολύουν παρατασιούχους για να μπουν εργολάβοι! Η ίδια κατάσταση επικρατεί σε όλο το φάσμα του δημοσίου τομέα με αρνητικό αποτελέσματα τόσο στους χώρους δουλειάς όσο και στις παροχές στο κοινό.

Δεν πάει άλλο!

Ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους εργαζόμενους, τους φορείς στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ώστε να διεκδικήσουμε:

• Αποκλειστικά Δημόσια και Δωρεάν υψηλού επιπέδου Υγεία για όλο το λαό.

• Άμεση στελέχωση του νοσοκομείου Χανίων με προσωπικό όλων των ειδικοτήτων.

• Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παζάρι Μεγάλης Παρασκευής στις Βουκολιές του Δήμου Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά σας προσκαλεί και φέτος, τη Μεγάλη...