18.8 C
Chania
Monday, May 27, 2024

Και πάλι πολύ ψηλά τα Χανιά με 48 κρούσματα – 2.433 νέα κρούσματα κορωνοϊού και 50 θάνατοι στην Ελλάδα

Ημερομηνία:

Αυξημένος και με τα Χανιά να έχουν σημαντικό μερίδιο τα κρούσματα σήμερα στην Κρήτη.

Πιο συγκεκριμένα, σε σύνολο 123 νέων κρουσμάτων στα Χανιά είχαμε 48 κρούσματα, αριθμός που είναι από τους πιο υψηλούς που έχουν καταγραφεί από την αρχή της πανδημίας.

Πιο αναλυτικά σε επίπεδο Κρήτης είχαμε 61 κρούσματα στο Ηράκλειο, 48 στα Χανια, 10 στο Ρέθυμνο και 4 στο Λασίθι.

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα έγιναν rapid test στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς με τα αποτελέσματα να προκαλουν ανησυχία αφού σε 482 τεστ βρέθηκαν 12 θετικα. Προκειται για 8 άνδρες και 4 γυναίκες με διάμεση ηλικια τα 26 έτη.

Επισης, σήμερα είχαμε αλλον ένα νεκρο στα Χανιά από επιπλοκές του κορωνοϊου αφού μια 80χρονη έχασε τη μάχη με τον ιό. Η ηλικιωμένη είχε υποκειμεναα νοσήματαα. 5 ασθενείς συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ Covid 19 του νοσοκομείου με τους 4 εξ αυτών να έχουν μεταφερθει από περιοχές εκτός νησιού.

2.433 κρούσματα στην Ελλάδα

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.433, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 393.583 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ