19.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Και στα Χανιά “τι παίρνεις με 1% παραπάνω”: Αλέκος Μαρινάκης ή Βασίλης Διγαλάκης;

Ημερομηνία:

Μία αφίσα υπέρ του ΚΚΕ που κυκλοφόρησε στα social media έφερε κόντρα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Περισσό, λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Στην αφίσα, με τίτλο “Τι παίρνεις με 1% παραπάνω” εμφανίζονται ο Νίκος Αμπατιέλος από πλευράς ΚΚΕ, ο Κώστας Κατσαφάδος από τη ΝΔ και ο Νίκος Μπελαβίλας από τον ΣΥΡΙΖΑ και αναλύει τους λόγους για τους οποίους, οι ψηφοφόροι πρέπει να υποστηρίξουν τον υποψήφιο του ΚΚΕ.

Η αφίσα αυτή, που επισήμως δεν φαίνεται να είναι του ΚΚΕ, έφερε την έντονη αντίδραση του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Μπελαβίλα, ο οποίος κατηγορείται στην αφίσα ως “πλασιέ για το ξεπούλημα του Ελληνικού” και ότι “ψήφισε υπέρ της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής”.

Μία παρομοίου τύπου αφίσα αναρτήθηκε και για τα Χανιά όπου από τη μία πλευρά βρίσκεται ο υποψήφιος με το ΚΚΕ Αλέκος Μαρινάκης και από την άλλη ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία Βασίλης Διγαλάκης.

Σύμφωνα με την αφίσα με 1% παραπάνω το ΚΚΕ θα εκλέξει βουλευτή στα Χανιά τον Αλέκο Μαρινάκη:

“Γνωστός γιατί έφερε στο Περιφερειακό Συμβούλιο τις διεκδικήσεις των φοιτητικών συλλόγων, των μαθητών, των γονιών, των εκπαιδευτικών για ανέγερση νέων εστιών, την ανάγκη αντισεισμικής θωράκισης των σχολείων, την ανέγερση νέων σχολικών κτιρίων.

Ενώ με 1% παραπάνω η ΝΔ θα εκλέξει και τέταρτο βουλευτή στο νομό, τον Βασίλη Διγαλάκη:

“Γνωστός σαν υφυπουργός Παιδείας για την παραπέρα εμπορευματοποίηση της Παιδείας. Επί πρυτανείας του στο Πολυτεχνείο Κρήτης, γενικεύτηκαν τα δίδακτρα στα μεταπτυχιακά, προωθεί τη λογική να δίνουν νοίκι οι φοιτητές στις εστίες. Επί Υπουργείας του, η σχολική κοινότητα στην Κίσαμο περιμένει 4 χρόνια τους εργολάβους να κτίσουν νέο κτίριο στο ΓΕΛ και στο ΕΠΑΛ Κισάμου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χάος στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ: Το κίνημα υπέρ της Παλαιστίνης εξαπλώνεται και σε άλλες χώρες

Εξαπλώνονται σε πολλά πανεπιστήμια στον κόσμο, οι διαδηλώσεις αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους που βρίσκονται...

Η ΠΑΠΑΔΙΑ

(Μια αφήγηση που πηγάζει από ιστορικά γεγονότα)... Μες τη νύχτα...

Σα σήμερα, 4 Μαΐου 2017, πέθανε ο ανυπότακτος Αναρχικός Βαρδής Τσουρής | Φωτός

Κάθε τόπος έχει ανθρώπους που έχουν αφήσει το στίγμα...