25.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Και το Ηράκλειο συμμετέχει στην πανελλαδική κινητοποίηση για τα τουριστικά λεωφορεία

Ημερομηνία:

Σε συμβολικές κινητοποιήσεις προχωρούν σήμερα, σε πανελλαδική κλίμακα οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων, ζητώντας από την κυβέρνηση τη μόνιμη εξίσωση των τελών κυκλοφορίας που πληρώνουν με ό,τι ισχύει για τους άλλους συγκοινωνιακούς φορείς.

Στα πλαίσια της κινητοποίησης συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχει εξαγγελθεί και στο Ηράκλειο από τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης, με συγκέντρωση στο Αεροδρόμιο και πορεία προς την πλατεία Ελευθερίας, προκειμένου να επιδοθεί ψήφισμα στον Περιφερειάρχη με τα αιτήματα του κλάδου.

Επιγραμματικά κάποια από τα αιτήματα του κλάδου:

1: Ένα από τα αιτήματα τα οποία υπήρχε δέσμευση από την Κυβέρνηση είναι η νομοθετική ρύθμιση για την εναρμόνιση των τελών Κυκλοφορίας των Τουριστικών λεωφορείων  με εκείνα των ΚΤΕΛ τα οποία είναι μειωμένα στο 50%.

2: Αίτημα είναι η τεράστια υποκλοπή έργου που υπάρχει στον κλάδο του Τουριστικού Λεωφορείου, ζητάμε ξεκάθαρο νομοθετικό πλαίσιο για το έργο μας, όπως και περισσότερους ελέγχους για την υποκλοπή.

3: Επιδότηση για αγορά καινούργιων λεωφορείων και για υφιστάμενες επιχειρήσεις. Ο κλάδος μας δεν έχει επιδοτηθεί ποτέ για αντικατάσταση του στόλου.

4: Προσωρινή ακινησία και των τουριστικών λεωφορείων με την εφαρμογή My- Car.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το δημογραφικό πέρα από ευχολόγια

Του Αργύρη Αργυριάδη, Δικηγόρου Τα πράγματα είναι απλά. Οι αριθμοί...

Καρκίνος: Θα μπορεί να ανιχνεύεται 7 χρόνια πριν τη διάγνωση

Δύο βρετανικές μελέτες, που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό «Nature...

Προεκλογική Εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων με Κουντούρα, Παπαργυρόπουλο, Τσίπρα και Λεκατσά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. οργανώνει Προεκλογική...

Συνάντηση Ν. Καλογερή με Υφυπουργό Υποδομών – Τι συζήτησαν

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε ο Υφυπουργός...