22.8 C
Chania
Monday, October 7, 2024

Καλά νέα: Ξεκινούν 2 Ιουλίου από Τσεχία, Exim και Fischer – Η Κρήτη μέσα στους πρώτους προορισμούς

Ημερομηνία:

Στις 2 Ιουλίου, ξεκινάει σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές το πρόγραμμα των μεγάλων τσεχικών tour operators, Exim και Fischer για Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι πρώτες πτήσεις από τις πόλεις της Τσεχίας (Πράγα, Οστράβα, κ.λπ), θα κατευθυνθούν σε Κρήτη, Ρόδο, Κω, Ζάκυνθο και Κέρκυρα, ενώ θα ακολουθήσει η Χαλκιδική, μετά από λίγες ημέρες.

Σε επίσημη αλληλογραφία της ηγεσίας των δύο tour operators, που ανήκουν στον γερμανικό όμιλο Der Touristik, στους Έλληνες συνεργάτες τους, αναφέρονται τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι οι πτήσεις μας προς την Ελλάδα ξαναρχίζουν κανονικά από τις αρχές Ιουλίου και τα ξενοδοχεία είναι σε πώληση, στο πρόγραμμά μας.

Έχουμε ήδη δηλώσει πρόσφατα, προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι η ΕΛΛΑΔΑ παραμένει η κορυφαία προτεραιότητά μας. Τώρα που εμείς, ως ταξιδιωτικός πράκτορας, οι συνεργάτες μας στα ξενοδοχεία, καθώς και όλοι οι αερομεταφορείς, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε στους πελάτες μας, ασφαλές και υγιές περιβάλλον, τίποτα δεν μας εμποδίζει να επιστρέψουμε σταδιακά σε λειτουργία.

Η προτεραιότητα που δίνουμε στους συνεργάτες και τους πελάτες μας, πάντα οδηγούσε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε ως επιχείρηση και σας διαβεβαιώνουμε ότι αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.

Εκτιμούμε τις συνεργασίες μας και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους συνεργάτες μας παρά όλες τις προκλήσεις που ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε».

Η Τσεχία

Υπενθυμίζεται ότι το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, είχε αποκλειστικά αποκαλύψει ότι από 1 Ιουλίου ξεκινούν οι πτήσεις charter από Τσεχία προς Ελλάδα, έπειτα από ενημέρωση του συνδέσμου των τσεχικών tour operators, για το άνοιγμα των συνόρων, μεταξύ των δύο χωρών, στα μέλη του.

Η ενημέρωση υπήρξε μετά την συνάντηση τουριστικών επαγγελματικών ενώσεων με το Υπουργείο Εξωτερικών και το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Τσεχικής Δημοκρατίας, σχετικά με το θέμα της σταδιακής επανεκκίνησης των ταξιδιών Τσέχων πολιτών στο εξωτερικό.

Η Τσεχία «στέλνει» περίπου 220.000 τουρίστες αεροπορικά με πτήσεις charter στην Ελλάδα, μέσω των εταιριών Travel Service και Smart Wings, που είναι συνδεδεμένες με τον εθνικό αερομεταφορέα CSA. Λειτουργούν δε τρεις μεγάλοι tour operators, Exim και Fischer που ανήκουν στο γερμανικό γκρουπ Der Touristik, που προχώρησε πρόσφατα στην εξαγορά του τελευταίου, και ο Blue Style. Η συνολική ροή Τσέχων τουριστών στην Ελλάδα, με αεροπλάνα εκτιμάται σε περίπου 350.000 σε ετήσια βάση.

money-tourismm.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτος με 10 μονάδες διαφορά ο Ανδρουλάκης, δεύτερος ο Δούκας

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου...

Σοβαρές καταγγελίες από μηχανικούς Χανίων για παρατυπίες σε δικαστικό έλεγχο – Αποφάσισαν αποχή

Μηχανικοί των Χανίων καταγγέλλουν σοβαρές παρατυπίες κατά τη διάρκεια...

Εστίαση: Φορολογούν τώρα και τα… πουρμπουάρ – Τα POS μετατρέπουν το φιλοδώρημα σε μέρος του μισθού

Ένα σοβαρότατο πρόβλημα που έχει προκύψει στα καταστήματα εστίασης...

«Νομοθετήστε για τα smartphones σαν να είναι τσιγάρα», λέει υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΟΥ

Την άποψη ότι τα κινητά τηλέφωνα πρέπει να αντιμετωπίζονται από τους...