16.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Καλαμάτα: Σκότωσε με μαχαίρι την ηλικιωμένη μητέρα του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Ημερομηνία:

Ένας 52χρονος άνδρας από τη Μικρή Μαντίνεια, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Καλαμάτα, μαχαίρωσε και σκότωσε την 86χρονη μητέρα του, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το TharrosNews, το βράδυ της Δευτέρας ο δράστης, γνωστός στην περιοχή αλλά και στις Αρχές, καθώς έχει πολλές φορές νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα της χώρας, έβαλε φωτιά στο σπίτι που διέμενε με την ηλικιωμένη μητέρα του.

Άγριο φονικό στη Μικρή Μαντίνεια

Στο σημείο του εγκλήματος έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, καθώς και της Αστυνομίας, με τις δεύτερες να παραμένουν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, αφού γνώριζαν το ιστορικό του 52χρονου.

Σε συζητήσεις που είχαν οι αστυνομικοί μαζί του, τον καλούσαν να βγει από το σπίτι και να τους ακολουθήσει για να λήξει το συμβάν, κάτι που εκείνος αρνούνταν.

Για ώρες γίνονταν προσπάθειες από διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ., παρουσία εισαγγελέα, που όμως δεν έφεραν αποτέλεσμα και έτσι πάρθηκε η απόφαση το πρωί της Τρίτης οι αστυνόμοι να εισβάλουν στο εσωτερικό του σπιτιού, όταν ακούστηκαν φωνές.

Μόλις οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στο σπίτι αντίκρισαν την ηλικιωμένη μέσα στα αίματα, αφού ήταν μαχαιρωμένη στο λαιμό, ενώ ο γιος της όταν κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να ξεφύγει, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του με μαχαίρι.

Στο σημείο έφθασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν μάνα και γιο, με τον 52χρονο να νοσηλέυεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...