18.8 C
Chania
Friday, May 17, 2024

Καλλιθέα: Πέθανε ο αντιδήμαρχος Λάζαρος Λασκαρίδης που είχε πέσει από μεγάλο κενό

Ημερομηνία:

Έχασε τελικά τη μάχη με τη ζωή ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης, ο οποίος είχε πέσει στις 27 Απριλίου από ύψος σχεδόν τριών μέτρων κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του δήμου, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης είχε πέσει στο κενό όταν υποχώρησε κάγκελο στο οποίο στηριζόταν. Την είδηση μετέδωσε η ΕΡΤ.

Ο αντιδήμαρχος, που ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης αιματώματος στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε βρεθεί και δεύτερο αιμάτωμα, είχε ένα τραύμα στο πνεύμονα από σπασμένο πλευρό, ένα κάταγμα στον αυχένα και ένα στην σπονδυλική στήλη.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης ήταν Έλληνας δημοσιογράφος και πολιτικός συντάκτης, μέλος της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα Χανιά ο Κώστας Λαπαβίτσας στις 23 Μαΐου

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΜέΡΑ25 Κώστας Λαπαβίτσας θα βρεί...

Οι κορυφαίοι του στίβου την Κυριακή στα «Βενιζέλεια»

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και φέτος οι διεθνείς...