16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Καμμένος: Καλώ τον ελληνικό λαό να ψηφίσει ΟΧΙ – Το μήνυμα του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. πριν το δημοψήφισμα

Ημερομηνία:

Να γίνει σεβαστή η λαϊκή εντολή από την Ευρώπη των εθνών – κρατών, ζητάει με δήλωσή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Καλώ τον ελληνικό λαό να ψηφίσει “όχι”. Να θυμηθεί ο ελληνικός λαός ότι αυτός ο τόπος έχει 9.000 νεκρούς που αυτοκτόνησαν λόγω της κρίσης γιατί δεν άντεξαν τις πολιτικές των μνημονίων.

Καλώ τον ελληνικό λαό να ψηφίσει “όχι”, λόγω των 300.000 νέων που έφυγαν στο εξωτερικό και των υπόλοιπων 900.000 που θα φύγουν στο εξωτερικό εάν συνεχιστεί αυτή η πολιτική.

Καλώ τον ελληνικό λαό να πει “όχι” γιατί ο επιχειρηματίας στην Ελλάδα θα πληρώσει φόρο τριπλάσιο από ό,τι ο Αλβανός, ο Βούλγαρος, ο Σκοπιανός και ο Τούρκος γείτονάς μας. Καλώ τον ελληνικό λαό να ψηφίσει “όχι” γιατί ο συνταξιούχος των 500 ευρώ που ζει μία ολόκληρη οικογένεια δεν θα μπορέσει να ζήσει ούτε το ταίρι του. Καλώ τον ελληνικό λαό να ψηφίσει “όχι” γιατί την ιστορία αυτού του τόπου την έγραψαν οι “κουζουλοί” που το ’21 έκαναν επανάσταση και το ’40 αντιστάθηκαν στην ξένη κατοχή», σημειώνει.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη δήλωση Καμμένου στη Real News.

koutipandoras.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρήτη-Επιδοτήσεις: “Ανάσταση” για χιλιάδες αγρότες

Ανάσταση για χιλιάδες αγρότες της Κρήτης καθώς ξεκινούν από...

Συνάντηση Δαφέρμου με την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χανίων

Την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χανίων συνάντησε η υποψήφια...

Πώς θα λειτουργούν τα beach bars και οι καντίνες στις παραλίες

Αυστηρούς κανόνες στη λειτουργία των επιχειρήσεων, στις οποίες θα παραχωρηθεί το...

Γιώργος Γεννηματάς: 30 χρόνια από το θάνατo ενός σπουδαίου πολιτικού

«Η καρδιά του Γιώργου Γεννηματά έπαψε να κτυπά στις 9.15 π.μ.,...