16.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Καμμένος: Κρατήστε μας στην κυβέρνηση για να κρατήσουμε το τρένο στις ράγες

Ημερομηνία:

Εκτενή δήλωση στα ΜΜΕ ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έκανε ο Πάνος Καμμένος, δίνοντας το στίγμα της προεκλογικής στρατηγικής του κόμματος. Ο απερχόμενος υπουργός Άμυνας ζήτησε από τους πολίτες να επιλέξουν ανάμεσα σε μια μονοκομματική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και σε μια συγκυβέρνηση με τους ΑΝ.ΕΛ που θα εγγυάται τη σταθερότητα και ορισμένα ευαίσθητα για τους συντηρητικούς ψηφοφόρους θέματα. 

Στη δήλωσή του ο Πάνος Καμμένος επεχείρησε να εξηγήσει γιατί το κόμμα του υπερψήφισε την επαχθή συμφωνία που όπως παραδέχθηκε, περιέχει μέτρα που βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με τις θέσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Τόνισε πως “δεν υπήρχε άλλη λύση”, γιατί η άλλη λύση ήταν η άτακτη χρεωκοπία.

Στις συνέπειες μιας τυχόν μη ψήφισης της συμφωνίας, ο Πάνος Καμμένος συμπεριέλαβε την υλοποίηση του προγράμματος μοιράσματος των Σύρων προσφύγων στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. “Θα είχαμε να διαχειριστούμε 3 εκατ. πρόσφυγες” είπε ο αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ.

Ο Πάνος Καμμένος έπλεξε το εγκώμιο των υπουργών που προέρχονταν από το κόμμα του, λέγοντας πως ήταν οι καλύτεροι στα υπουργεία τους. Εγκαινιάζοντας την προεκλογική εκστρατεία ανακοίνωσε πως ο Τέρενς Κουίκ θα είναι επικεφαλής της εκστρατείας.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...