21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Καμμένος: Ο λαός απέδειξε ότι δεν εκβιάζεται, δεν τρομοκρατείται

Ημερομηνία:

«Μπαίνει τέλος στην εποχή της Μεταπολίτευσης» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο Ζάππειο για τη νίκη του «Όχι» στο δημοψήφισμα.

Ο κ. Καμμένος κατήγγειλε ότι οι ψηφοφόροι έζησαν μια εβδομάδα τρόμου, «μια εβδομάδα όπου το σύνολο των ιδιωτικών μέσων ενημέρωσης δυστυχώς εκφόβισαν και τρομοκράτησαν τον ελληνικό λαό».

«Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δίνει τέλος στην εποχή της μεταπολίτευσης», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

«Είδαμε να συνασπίζονται με την άποψη του “ναι” όλες οι παλιές δυνάμεις του τόπου πολιτικοί που στο παρελθόν είχαν έρθει σε αντιπαράθεση να βρίσκονται στην ίδια πλευρά της μειοψηφίας του ελληνικού λαού», πρόσθεσε.

Ο κ. Καμμένος κατήγγειλε ότι οι ψηφοφόροι έζησαν μια εβδομάδα τρόμου, «μια εβδομάδα όπου το σύνολο των ιδιωτικών μέσων ενημέρωσης δυστυχώς εκφόβισαν και τρομοκράτησαν τον ελληνικό λαό».

Ακόμη, σημείωσε πως «ο λαός είπε ένα μεγάλο όχι στην πολιτική της λιτότητας, που έχει οδηγήσει έναν περήφανο λαό στην εξαθλίωση» και πρόσθεσε ότι απέδειξε για άλλη μια φορά πως δεν εκβιάζεται και δεν τρομοκρατείται.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ζήτησε ο ελληνικός λαός να είναι αύριο ενωμένος και συμπλήρωσε ότι αύριο η κυβέρνηση συνεχίζει τη διαπραγμάτευση από εκεί που την άρχισε.

Παράλληλα έκανε λόγο για κλείσιμο των τραπεζών με προτροπή της αντιπολίτευσης και για απειλές σε εργαζομένους ότι θα απολυθούν, αν ψηφίσουν «όχι».

«Ζήτησαν από ένα περήφανο έθνος να γονατίσει και να προσκυνήσει σε αυτούς που στόχο έχουν την αλλοίωση της Ευρώπης των μεγάλων οραματιστών» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος και κάλεσε τον ελληνικό λαό να παραμείνει ενωμένος αύριο.

«Ο λαός σήμερα αποφάσισε ότι θα πει “όχι” στον εκβιασμό και “ναι” στην Ε.Ε. της Δημοκρατίας» συμπλήρωσε.

left.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...