26.8 C
Chania
Thursday, July 4, 2024

Καμμένος-ΣΥΡΙΖΑ, τα στολίδια  των υποτελών

Ημερομηνία:

Του Μανώλη Καπετανάκη, μελος της Πρωτοβουλίας Αντίστασης Χανίων και της ΛΑ.ΑΑΣ

Φονιάδες  και ληστές Αμερικάνοι, ιδού το πειθήνιο ορμητήριο, Γκουαντάναμο και προτεκτοράτο σας.

Σίγουρα το τέρμα του κατήφορου του καπιταλισμού είναι η τριτοκοσμική λιμοκτονία, το κατρακύλισμα της κοινωνίας σε μεσαιωνικά και προγενέστερα ακόμη σκαλοπάτια της ιστορικοκοινωνικής εξέλιξης και πιότερο η θυσία των νιάτων της σαν όντας άπληστος και αυτοπαγιδευμένος  στα παρανοϊκά τείχη του, ζεύει τους Βουκεφάλες του και εφορμά στα πεδία των μαχών μετατρέποντας τα σε απέραντα σφαγεία και κρεματόρια ομοεθνών και αλλοφύλων. Ασύγκριτα όμως φρικτότερο είναι το απόγειο της θηριωδίας του ιμπεριαλισμού, όπου οι τωρινοί φονικότατοι τοπικοί πόλεμοι που ξετυλίγει, θα φαντάζουν κάποτε αμελητέα αμυχή μπροστά  στο πλανητικά ολέθριο άναμμα του παραγεμισμένου πυρηνικού φυτιλιού.  Εκείνοι όμως που φαίνεται δυσκολεύονται να οριοθετήσουν τον τερματισμό του εξευτελιστικού και άκρως επικίνδυνου γονατίσματος στις επιθυμίες και σχεδιασμούς των επικυρίαρχων και νεοκατακτητών τους, είναι οι μέχρι χθες εκφραστές του ανέξοδου και κούφιου εθνικισμού.

Και όχι γιατί θέλουν οι ίδιοι να  ξεμπροστιάζονται και εξευτελίζονται μέχρι τέτοιου βαθμού και να καταντούν ανεπαρκείς φρουροί των εσωτερικών αφεντικών (των αλλοδαπών –και εδώ ο ρατσισμός δεν πιάνει- είναι δεδομένα λακέδες), αλλά είναι το ανάθεμα του κάλπικου υπερπατριωτισμού να διολισθαίνει με τον πλέον παταγώδη τρόπο σε βαθμίδες ακραίας δουλικότητας. Ειδικά σαν διαχειρίζεται ένα σύστημα που διέπεται από συγκεκριμένους ατιθάσευτους κανόνες και απελπιστικές αντινομίες της καπιταλιστικής οικονομίας, καθώς και από ατσάλινους και πολυσχιδείς όρους εξάρτησης. Πρώτιστα η τελευταία βαριά παράμετρος της πλέριας υποταγής  από τους αδυσώπητους προστάτες  και μάλιστα σε αντικειμενικά λίαν αντίξοες συγκυρίες για μια κάποια κάπως πιο αυτονομημένη  συμπεριφορά και προσπάθεια ικανοποίησης ιδιαίτερων βλέψεων του, δυσχεραίνει απογοητευτικά τα πράγματα .  Σε ετούτο λοιπόν το πλουσιότατο δύσοσμο ελληνικό μείγμα της ανέξοδης και άσφαιρης εθνικοφροσύνης και της χυδαίας υποτέλειας (αν και δεν υπάρχει ποτέ η ΑΠΟΛΥΤΗ κηδεμονία, μέχρι και ο πιο αχυράνθρωπος πολιτικός και αγκιστρωμένος μεγαλοαστός μπορεί να αντιμιλήσει) έρχεται ο Πάνος Καμμένος  να ρίξει  πληθωρικές ποσότητες γλοιώδους υποτακτικότητας, που όσο προκαλούν αγανάκτηση και τρόμο, άλλο τόσο επιβάλλεται να τύχουν αποφασιστικής απάντησης από το μαζικό κίνημα.

>>>Στην αίθουσα του Καπιτωλίου των ΗΠΑ στις 21 Μάρτη  και στα πλαίσια μιας ημερίδας που διοργάνωσε το  Lexington Institute σε συνεργασία με το Ελληνοαμερικανικό Ινστιτούτο του Λαρυγκάκη παρουσιάστηκε μία μελέτη αφιερωμένη στη στρατηγική σημασία της βάσης της Σούδας. Προφανώς θα ήταν κρίμα και άδικο να λείψει από κυβερνητικής πλευράς σε αυτή την αντιδραστική σύναξη των θεωρητικών της λεηλασίας και των βομβαρδισμών των λαών ο πιο αρμόδιος εκπρόσωπος της εξάρτησης της χώρας μας, ο υπουργός Άμυνας.  Απλά  αυτή τη φορά, εκπροσωπώντας φυσικά τα συμφέροντα, τις επιθυμίες και τις επιδιώξεις της ολιγαρχίας και του πολιτικού της προσωπικού και  διεκπεραιώνοντας την πλέον βρώμικη δουλειά τους, εξέπληξε λόγω της απροσχημάτιστης τοποθέτησης του και τους πιο προϊδεασμένους για το ποιόν τους με το μέγεθος της ραγιάδικης  συμπεριφοράς του.

Δεν αρκέστηκε λοιπόν στις ενέργειες της προηγούμενης περιόδου, όταν πρότεινε (συναίνεσε δηλαδή) την κατασκευή νέας βάσης που θα σκορπά πιο αθρόα τον θάνατο και τον λυπηρό ξεριζωμό στους γειτονικούς πληθυσμούς και στη φιλοξενία των μη επανδρωμένων αεροσκαφών στο Ηράκλειο. Που αναγόρευσε  (αυτός ο τέως μασονοφάγος) τους μακελάρηδες των Παλαιστίνιων σε εγκάρδιους συμμάχους, συμμετέχει σε εντατικές αεροπορικές ασκήσεις με την πιο εγκληματική δύναμη της υδρογείου, μετατρέπει σε σπανιότατο πεδίο αντιπυραυλικών βολών το Ακρωτήρι και αποδέχτηκε τη δημιουργία εγκατάστασης απομαγνητισμού των πολεμικών πλοίων στον εγγύς κόλπο. Θεώρησε λοιπόν ελλιπή την πλήρη εκχώρηση του αμφισβητούμενου Αιγαίου στον νατοϊκό στόλο (δηλώνοντας στο MEGA πως η δικαιοδοσία των περιπολιών  μπορεί να επεκταθεί μέχρι τη Γαύδο!!) παρακωλύοντας τοιουτοτρόπως  τη ρώσικη δίοδο και βοηθώντας επί της ουσίας στην κλιμάκωση  της διαμάχης  των δυο προεξαρχόντων του ιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού πάνω στη ρημαγμένη και αιματοκυλισμένη Συρία.

>>>Έτσι κάτι ολότελα διευκρινιστικό απουσίαζε  σε αυτές τις ιδιαίτερα απαιτητικές και ταραχώδεις συνθήκες της εποχής μας από το πάνθεον των αλλεπάλληλων ομολογιών της υποτέλειας. Παραβλέποντας βέβαια τη γνωστή ρήση περί του αχαριστότερου ευεργετηθέντα και ευελπιστώντας  καρτερικά σε κάποια πενιχρά ανταλλάγματα.  Αφού πρώτα λοιπόν απευθυνόμενος στους γερουσιαστές σαν την εκδιδόμενη  που διαλαλεί την πραμάτεια της τόνισε τη γεωστρατηγική σπουδαιότητα τη βάσης της Σούδας αλλά και γενικότερα ολάκερης της χώρας μας, δεσμεύτηκε κατόπιν πως θα είναι πρόσχαρα διαθέσιμη οποτεδήποτε τη χρειαστούν προς πάσαν χρήσιν. Στη συνέχεια δε στην εκδήλωση της αμερικανοϊσραηλινής επιτροπής AIPAC σε ένα εξομολογητικό παραλήρημα  ανάφερε πως <<πληρώνουμε το τίμημα (δε διευκρίνισε εννοείται πως το πληρώνει με βαρύτατο και ποικίλο κόστος αποκλειστικά ο λαός) της στρατηγικής μας θέσης και απατώντας σε  ένα μέλος της καυχήθηκε για τα πολλαπλά οφέλη που αποκομίζει το ΝΑΤΟ από τη λειτουργία των στρατιωτικών εγκαταστάσεων στην Κρήτη. Για να εξαπολύσει λίγο αργότερα και συμφωνώντας με τον εκτελεστικό διευθυντή της HALC (ελληνοαμερικάνικο δίκτυο υποστήριξης που κατοικοεδρεύει στις ΗΠΑ) Ζεμενίδη τον ογκόλιθο της πειθάρχησης  στους υπερπόντιους εντολοδότες, διαβεβαιώνοντας πως η Ελλάδα συνεργάζεται (υπηρετεί) με τους συμμάχους της χωρίς να προβαίνει σε εκβιαστικές αξιώσεις !!!.  Άλλωστε και που διαπραγματεύτηκαν με τα αμερικανοευρωπαϊκά διευθυντήρια για τα μνημόνια, καυτός άνθρακας αποδείχτηκε ο χρυσός και ίσως λιγότερες απώλειες να μετρούσε η ντόπια ολιγαρχία αν απαρχής παραδίνονταν άνευ όρων.  Αξίζει η αυτολεξεί μεταφορά της μνημειώδους δήλωσης του ακροδεξιού εταίρου και υπουργού της πρώτης φοράς <<αριστεράς>>, που θα ζήλευε και ο πιο εξανδραποδισμένος πολιτικός της γης:  “Πρόκειται για ένα αεροπλανοφόρο που δεν μπορεί να βυθιστεί και οι σύμμαχοι μας μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν χωρίς να χρειάζεται να εμπλακούν σε τούρκικα παζάρια !!!”.

Για να συμπληρωθεί επίσης το εξοργιστικό πλαίσιο της όλης υπόθεσης αναφέρεται ο προκλητικός τίτλος της επόμενης και κεντρικής ομιλίας του αντιπροέδρου του ιδρύματος-οικοδεσπότη Lexington,dr. Daniel Goure: “Ο κόλπος της Σούδας: Το στρατιωτικό στολίδι του ΝΑΤΟ” !!!!.  Σημειωτέον στις προσκλήσεις που στάλθηκαν  από την Ουάσιγκτον χαρακτηρίστηκε η Σούδα σαν βάση της ΝΣΑ (“Η βάση της NSA στη Σούδα έχει καθοριστεί ως μία προκεχωρημένη Επιχειρησιακή βάση….”),  ήτοι της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών. Γεγονός που πιθανόν να αποκαλύπτει έναν πιο διευρυμένο, άγνωστο και σκοτεινό ρόλο συμμετοχής της και σε κατασκοπευτικές δραστηριότητες. Τέλος σταχυολογώντας κάποια αποσπάσματα του κειμένου που εξυμνούσε  και έμφαινε τη τεράστια σημασία της βάσης όπως και απόψεις άλλων ομιλητών, τα παραθέτουμε  ασχολίαστα και τηλεγραφικά.

1)       “Οι  ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ χρειάζονται μια έντονη παρουσία στην Μεσόγειο για να ελέγχουν τις κινήσεις και να προλαβαίνουν επιθέσεις κατά των συμμάχων τους”

2)       Αρχηγός των Ναυτικών δυνάμεων John Richardson: “… δεν υπάρχει σχέδιο  για την ενίσχυση των ανεπαρκών ναυτικών δυνάμεων των ΗΠΑ στη περιοχή ….. η συμμαχία πρέπει να προσαρμοστεί με την ανάπτυξη μιας νέας προσέγγισης στη νότια πτέρυγα της αυξάνοντας την παρουσία της … η Ελλάδα  έχει μια μακρά ιστορία στη Δύση και χρησιμεύει  σαν γεωπολιτικό κλειδί για το ΝΑΤΟ… “.

3)       James Stavridis, πρώην ανώτατος συμμαχικός διοικητής:  <…η βάση στην Κρήτη είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, όταν βλέπει κανείς την αστάθεια που επικρατεί στην ανατολική Μεσόγειο…  η Ελλάδα θεωρείται ένας έμπιστος και ικανός σύμμαχος… είναι ένα απέ τα πέντε μέλη που εκπληρώνουν τον στόχο της Συμμαχίας για να δαπανούν το 2% του ΑΕΠ τους για την άμυνα… (ενώ η οικονομική εξουθένωση των πλατιών εργατολαιϊκών στρωμάτων καλά κρατεί)>>.

4)       Ναύαρχος Mark Ferguson: “… ο κόλπος της Σούδας είναι ένα από τα λίγα σημεία  που μπορεί να φιλοξενήσει μόνιμα ένα αεροπλανοφόρο… μαζί με τα πλοία επιφανείας … θα επιτρέπουν τις γρήγορες και αποτελεσματικές απαντήσεις στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και τον Περσικό Κόλπο…  το Κέντρο Ναυτικής Αποτροπής και Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων (ΚΕΝΑΠ) στη Σούδα χρησιμεύει σαν One Shop Stop… η εγκατάσταση πυραύλων του ΝΑΤΟ βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, χρησιμεύοντας ως το μόνο μέρος στην Ευρώπη, όπου οι πύραυλοι μπορούν να δοκιμάζονται και είναι ικανό να φιλοξενεί δυνάμεις πεζοναυτών… “.

  • Σίγουρα ο Καμμένος έμπλεος υπερηφάνειας και ευαρέσκειας θα άκουγε τους πραγματικούς προϊστάμενους, που συνάμα αποτελούν τα ακόρεστα αρπακτικά από τα δόντια των οποίων στάζει ασταμάτητα το αίμα εκατοντάδων  χιλιάδων αθώων, να διακηρύσσουν με κυνισμό την τεράστια σπουδαιότητα των βάσεων.  Εισπράττοντας παράλληλα τα συχαρίκια για την υποδειγματική και αναντίρρητη ευθυγράμμιση της πατρίδας μας στα εγκληματικά τους σχέδια. Όπου λίγο πολύ ευθαρσώς ενημέρωσαν για την αναγκαιότητα εξαντλητικής αξιοποίησης των εδώ υποδομών τους και της αναγκαιότητας για ενεργητικότερη  εφεξής  ανάμιξη μας στους πολεμοχαρείς υπολογισμούς τους. Όμως οι <<ιθαγενείς>>  επιμένουν να μην συμμερίζονται τα ίδια συναισθήματα με τον εν λόγω σφουγγοκωλάριο των απάνθρωπων ισχυρών. Μιας και συνειδητοποιούν πως όσο μεγιστοποιείται το ειδικό βάρος των βάσεων και ο ενδοτισμός των κυβερνώντων στα κελεύσματα τω πατρώνων τους, κυρίως κιόλας σε μια περίοδο που λυσσομανά η αναμέτρηση των υπερδυνάμεων έστω και έμμεσα και περιφερειακά , τόσο περισσότερο θα φουντώνει ο κίνδυνος να βρεθούμε κάποια αναπόφευκτη στιγμή  σε ένα από τα επίκεντρα μιας σύγκρουσης ανείπωτης και πρωτοφανούς καταστροφικότητας. Πέραν οπωσδήποτε από τις μέχρι τότε αρνητικές συνέπειες της έντασης της εξάρτησης με τους μνημονιακούς καρπούς της και τις λοιπές παρενέργειες  της.
  • Δυστυχώς στη ροή της ιστορίας ανέκαθεν δρούσαν φυσιογνωμίες τέτοιου αηδιαστικού φυράματος, όπως οι κάθε λογής Εφιάλτες, Μαυροκορδάτοι, Τσολάκογλου, γέροι της Σκομπιανής δημοκρατίας γράφοντας προφανώς τις πιο μαύρες σελίδες της πλημυρισμένες από ταπεινωτική υπακοή στους έξωθεν τυράννους. Σε αντιδιαστολή οι λαοί στην θέληση τους για λευτεριά πάντα εμπνέονταν από τις ιδέες, επηρεάζονταν από τις προτροπές και καθοδηγούνταν από τους Σπάρτακους, τους Ρήγες Φεραίους, τους Μπελογιάννηδες και τους Βελουχιώτηδες. Το άκουσμα και μόνο όσων δηλώσεων και προθέσεων ήρθαν στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια αυτού του συμποσίου, πολύ εύγλωττα μαρτυρά τα μελλοντικά ανατριχιαστικά βάσανα που απειλείται να φορτωθούν στους ώμους του λαού μας (οι γειτονικοί  ήδη τα βιώνουν). Δεν απαιτείται να είναι κάποιος πολιτικοστρατιωτικός αναλυτής ολκής, για να συμπεράνει με βεβαιότητα την έκταση και σοβαρότητα των αντιδραστικών μεθοδεύσεων που πρoανάγγειλαν όσοι επιτελάρχες παρέλασαν στην συνεύρεση εκείνη.
  • Το κινηματικό κενό που υφίσταται και που η αριστερά της συστημικής  συμφιλίωσης και της υποβάθμισης του ρόλου του ιμπεριαλιστικού παράγοντα  δεν συμβάλλει στην επιτακτική κάλυψη του(και πως, εφόσον το ρούφηγμα της μαύρης τρύπας του ρεφορμισμού το δημιουργεί), είναι η ανάπτυξη ενός στιβαρού αντιιμπεριαλιστικού ρεύματος. Οι ίδιοι δεν εγκαταλείπουν  πάρα πόδα του ταξικού εχθρού μόνο το αναντικατάστατο  όπλο του λαού, δηλαδή τη μετωπική και αδιάλλακτη πάλη του κατά της πολιτικής που εφαρμόζεται ενάντια του και τον εξαθλιώνει με αποτέλεσμα την προχωρημένη παθητικοποίηση του.  Αλλά πασχίζουν συστηματικά να μην εμπεδωθεί και αντιμετωπιστεί σθεναρά από τον κόσμο του μόχθου η κρισιμότερη αιτία του ολοένα διευρυνόμενου τσακίσματος των δικαιωμάτων του, του καταποντισμού του βιοτικού του επίπεδου και της διόλου μικρής πιθανότητας να αγκαλιάσουν και τον ίδιο πολεμικές περιπέτειες και συμφορές.
  • Οι καταλυτικοί συνυπεύθυνοι της άδοξης κατάληξης των αγροτικών κινητοποιήσεων αρνούνται επίσης σήμερα να πρωτοστατήσουν  σε μια πλατιά (που είναι αναμφίβολα στα μέτρα των δυνατοτήτων τους, ανάλογος του οργανωτικού κυβισμού τους και αναντίστοιχος όμως της πολιτικής ιδιοσυγκρασίας τους) έκφραση έμπρακτης αλληλεγγύης στους πρόσφυγες καταδικάζοντας τον κοινό φταίχτη και του ξεσπιτωμού και της μετέπειτα άσπλαχνης μεταχείρισης τους αλλά και της φτώχειας και ταλαιπωρίας των Ελλήνων. Καταγγέλλοντας με οργή τις δηλώσεις του Καμμένου και ορίζοντας σαν πρωτεύουσα στόχευση του κινήματος  την ακύρωση της παρέμβασης των δυτικών ιμπεριαλιστών και ρυθμιστών των εξελίξεων (με ακόλουθο το εγχώριο μεγάλο κεφάλαιο άλλοτε επωφελούμενο και άλλοτε ανήσυχο, θιγμένο και τυχοδιωχτικό). Στηρίζοντας, υποκινώντας, οργανώνοντας, συσπειρώνοντας και κλιμακώνοντας  οποιαδήποτε εστία αντίστασης ξεφυτρώνει είτε στα προσφυγικά γκέτο του Πειραιά, είτε στο κάθε εργοστάσιο, χωράφι, σχολή, γειτονιά και δημόσια υπηρεσία.
  • Άσχετα με το πόσο καθυστερεί ο λαός μας να αφυπνιστεί και να στρατευτεί  στους δρόμους της πάλης και σύγκρουσης υπερασπιζόμενος τα  δίκια του, τη δημοκρατία (που αποκτά βαθιά υπόσταση και πνοή στη λαοκρατία), την κοινωνική πρόοδο αλληλένδετη με την ανεξαρτησία, την ειρήνη, προωθώντας τη φιλία με τους αδελφικούς άλλους και εκδηλώνοντας τη διεθνιστική συμπαράσταση του, όμως θα γίνει. Και είναι γνωστό πως  η αδράνεια συσσωρεύει  ενίοτε εκρηκτική δυναμική. Για την αποτίναξη του τούρκικου ζυγού χρειάστηκαν τετρακόσια χρόνια και για τη συντριβή του ναζισμού στη χώρα μας κοντά τέσσερα. Ίσως τώρα για να πάψει ο λαός μας να ψηλαφεί τη τριτοκοσμική δυστυχία και να ατενίζει πολεμικούς καλπασμούς που σταθερά τον πλησιάζουν,  να απαιτηθούν άλλα τέσσερα η` και σαράντα. Κανείς δεν είναι σε θέση να προγραμματίσει επί χάρτου και ούτε καν με μικρή προσέγγιση να προεξοφλήσει την πορεία της ιστορίας. Μήτε και οι φαινομενικά παντοδύναμοι και συγκαλυμμένοι νέοι χιτλερίσκοι και επίδοξοι κατακτητές  της υδρογείου. Είναι όμως γνωστή ένεκα νομοτελειών η απώτατη έκβαση της.  Οι λαοί αργά η` γρήγορα είναι υποχρεωμένοι για να επιβιώσουν και ευημερήσουν, να αφουγκραστούν τις φωνές του Κολοκοτρώνη και του Βελουχιώτη.  Αψηφώντας, φτύνοντας και ξαποστέλνοντας στον οχετό της ιστορίας τα λεγόμενα του Καμμένου  και κατ` επέκταση και των συγκυβερνητικών του αντάμα με τα συμφέροντα που εκπροσωπούν.  Η προβολή  όμως αυτών των ανακοινώσεων και η κατανόηση των δεινών που σηματοδοτούν, βοηθά στην επίσπευση της δύσκολης αλλά συνάμα λυτρωτικής  διαδικασίας της ορμητικής εισόδου του λαϊκού στοιχείου στη σκηνή των εξελίξεων.  Ώστε να αρχίσει  να γυρίζει ο ήλιος φέγγοντας πια όχι στα σκοτάδια του μνημονιακού καπιταλισμού και του ανθρωποφάγου  ιμπεριαλισμού, μα σε ριζικά νέους τόπους.

Υστερόγραφο:

Μήπως  η αιφνιδιαστική θετική μεταστροφή του μέχρι πρότινος άκαμπτου ΔΝΤ στο ζήτημα του ελληνικού χρέους αποτελεί ανταμοιβή (στα ευαγγέλια αναφέρονται σαν τριάκοντα αργύρια) γα τις  φανερές  δηλώσεις και διευκολύνσεις του Καμμένου (εν κρυπτώ και παραβύστω θα ήταν σαφέστατα πιο άθλιες και συγκεκριμένες) η` άραγε  συνεκτιμήθηκαν σε συνδυασμό με τρίτες συνιστώσες;

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθη 24χρονος για πορνογραφία ανηλίκων και εκδικητική πορνογραφία

Αστυνομική έρευνα που έγινε μετά από καταγγελία για άγνωστο...

«Δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή» απαντά ο Αντώνης Ρέμος για τη δέσμευση της περιουσίας του – «Δεν κλήθηκα να δώσω εξηγήσεις»

Στην έρευνα για μεγάλου οικονομικού αντικειμένου φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρημάτων που...

Ο Αχιλλέας Μπέος τρολάρει το ΠΑΣΟΚ ανακοινώνοντας την… υποψηφιότητά του

Με μια νέα ανάρτηση ο Αχιλλέας Μπέος τρολάρει τις εσωκομματικές εκλογές...