26.8 C
Chania
Thursday, September 19, 2024

Καμπάνια ενημέρωσης στην Κρήτη για τον καρκίνο

Ημερομηνία:

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Υγείας ξεκινά μία εκστρατεία ενημέρωσης από 6-10/2/2012 σε όλη την Κρήτη με έμφαση στην πρόληψη και με απώτερο σκοπό την ευρύτερη δυνατή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, ώστε να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την πρόληψη της ασθένειας με δεδομένο ότι το 43% των καρκίνων μπορούν να αποφευχθούν με την πρόληψη.
Στις δράσεις της 7ης ΥΠΕ και της Περιφέρειας Κρήτης εντάσσεται η μετακίνηση της Κινητής Μονάδας Μαστογραφίας για την διεξαγωγή μαστογραφιών στις γυναίκες αλλά και ομιλίες για τον καρκίνο του μαστού στις παρακάτω περιοχές της Κρήτης και συγκεκριμένα:

Δευτέρα 6/2/2012 : Χανιά – ΚΥ Βάμου
Τρίτη 7/2/2012 : Ρέθυμνο – ΚΥ Σπηλίου
Τετάρτη 8/2/2012: Περιφέρεια Κρήτης (πλατεία Ελευθερίας)
Πέμπτη 9/2/2012 : Νοσοκομείο Νεάπολης
Παρασκευή 10/2/2012: Π.Ι. Κριτσάς

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ