16.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Καμπανάκι και πάλι για την Κρήτη: Ανεμένονται ισχυρά καιρικά φαινόμενα

Ημερομηνία:

H Κρήτη δοκιμάστηκε την περασμένη βδομάδα από την κακοκαιρία και μία νέα αναμένεται στη μεγαλόνησο σήμερα και αύριο.

Βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο σήμερα και αύριο, ισχυρά τα φαινόμενα στην Κρήτη.

Ένα αποκομμένο βαρομετρικό χαμηλό πάνω από το Αιγαίο θα προκαλέσει την εκδήλωση βροχών και καταιγίδων, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο σήμερα και αύριο.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, βροχές και καταιγίδες αναμένονται σήμερα στην Ανατολική Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα, στην Ανατολική Πελοπόννησο και στο Αιγαίο. Από το απόγευμα τα φαινόμενα στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη θα παρουσιάσουν ενίσχυση.

Την Παρασκευή βροχές θα σημειωθούν στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και στην Ανατολική Πελοπόννησο, καθώς επίσης στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, ενώ καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει στα Νότια Δωδεκάνησα.

Ισχυροί έως θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι 6-8 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Αιγαίο, ενώ στο Ιόνιο οι ανατολικών διευθύνσεων άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 και τοπικά τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 17-19 βαθμούς στα δυτικά ηπειρωτικά, τους 14-16 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τους 15-18 στις νησιωτικές περιοχές.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...