19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Κανείς πλειστηριασμός ούτε αυτή τη βδομάδα στο Ειρηνοδικείο Χανίων

Ημερομηνία:

Για δεύτερη συνεχή βδομάδα στο Ειρηνοδικείο Χανίων δεν πραγματοποιήθηκε κανένας πλειστηριασμός. Κανείς δικαστικός επιμελητής δεν παρουσιάστηκε, κανένας υπάλληλος, ήταν σαν να ήταν κλειστά. Αυτό, βεβαίως, είναι θετικό, όμως κάποιοι πιστεύουν ότι θα πρέπει πρώτα να εξακριβωθεί ότι πράγματι δεν πραγματοποιούνται πλειστηριασμοί.

Και στη ΔΗΠΑΚ εκφράζουν τη χαρά τους για το γεγονός ότι δεν γίνονται πλειστηριασμοί, όμως συγχρόνως δεν κρύβουν την ανησυχία τους για την πιθανότητα οι πλειστηριασμοί να συμβαινουν αλλού.

Υπενθυμίζουν ότι οι πλειστηριασμοί για να είναι νόμιμοι πρέπει να γίνονται μόνο στο Ειρηνοδικείο. Και καλούν οποιοδήποτε πολίτη αντιληφθεί ότι η διαδικασία συμβαίνει σε κάποιο άλλο χώρο, να ενημερώσει άμεσα είτε τη ΔΗΠΑΚ ή δια του τύπου τους πολίτες.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση καλούν σε εγρήγορση τους πολίτες αφού τίποτα δεν έχει διασφαλισθεί και δεν υπάρχει κάποιος νόμος για την προστασία των κατοικιών ή των επιχειρήσεών τους. Ως ότου, λοιπόν, περάσει από τη βουλή ο σχετικός νόμος δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για εφησυχασμό.

Άλλωστε, πολίτες συνεχίζουν να συγκεντρώνονται κάθε βδομάδα στις 15.30 στα κατά τόπους Ειρηνοδικεία και στα Χανιά έξω από το Δικαστήριο Χανίων περιμένωντας και αυτή τη στιγμή που η κυβέρνηση θα σταματήσει και με τον νόμο τους πλειστηριασμούς στους κτυπημένους από την κρίση πολίτες.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...