19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Καρχιμάκης: Μην αντιγράφετε το δόγμα Σαμαρά-Βενιζέλου που πουλούσαν τα αυτονόητα ως σκληρές διεκδικήσεις για να καλύψουν τις αντιλαϊκές τους πρωτοβουλίες – Οι αγρότες απαιτούν καθαρές κουβέντες

Ημερομηνία:

Την λήψη ισοδύναμων πρωτοβουλιών που θα ισοφαρίσουν και θα αναπτύξουν αντίβαρα στις απώλειες του αγροτικού χώρου και των αγροτών, ζητά από την κυβέρνηση ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και πρώην βουλευτής Μιχάλης Καρχιμάκης.

Όπως τονίζει ο κ. Καρχιμάκης:

Μην αντιγράφετε το δόγμα του Σαμαρά και Βενιζέλου που πουλούσαν τα αυτονόητα ως σκληρές διεκδικήσεις και κατακτήσεις για να καλύψουν τις αντιλαϊκές τους πρωτοβουλίες και την εξυπηρέτηση η την ανοχή στους υποκλοπείς και τους υπονομευτές του εθνικού πλούτου.

Ο πρώην υφυπουργός σημείωσε, επίσης ότι οι αγρότες απαιτούν καθαρές κουβέντες, απαιτούν διάλογο, απαιτούν να καταθέσετε το σχέδιο σας για την αγροτική ανάπτυξη και για την εξωστρέφεια του αγροτικού τομέα, αλλα και την διεύρυνση της παραγωγικής του βάσης.

Αυτό που εισπράττει ειναι διαχειριστικές εικονικές πρωτοβουλίες, χωρίς τελικά ουσιαστικό περιεχόμενο, υποστηρίζει ο κ. Καρχιμάκης και προσθέτει: «Προχωρήσετε το συντομότερο δυνατόν λαμβανομένων υπόψιν και των δυσκολιών σε σχεδιασμό αναπλήρωσης των πραγματικών απωλειών,του τομέα και των ανθρώπων που ειναι η βασική τους ενασχόληση».

«Ο πραγματικός αγροτικός τομέας, οι πραγματικοί και παραγωγικοί αγρότες δεν μπορούν να σηκώσουν βάρη που δεν θα τους καταστούν βιώσιμους και που υποβαθμίζουν το εθνικό παραγωγικό συγκριτικό μας πλεονέκτημα που ειναι ο αγροτικός τομέας».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...