16.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Κασσελάκης: “Σε στενό οικογενειακό κύκλο ο γάμος στην Κρήτη”

Ημερομηνία:

Για τον στρατό, την πολιτική, αλλά και την προσωπική του ζωή μίλησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

«Είναι έτοιμος να γίνω ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας» τόνισε μεταξύ άλλων ο k. Κασσελάκης μιλώντας σε lifestyle εκπομπή του ALPHA.

Παράλληλα ανέφερε ότι «δεν είναι σίγουρος για το αδιάβλητο της διαδικασίας των εκλογών», ενώ ο ίδιος «δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τους υποψήφιους των ευρωεκλογών». Υπογράμμισε ωστόσο ότι στις Ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνει με στόχο την μεγάλη ανατροπή.

Επίσης, τόνισε ότι οι σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα είναι σε άριστο επίπεδο.

Τέλος, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στον επερχόμενο γάμο τους με τον Τάιλερ και αποκάλυψε πως αυτός θα γίνει στην Κρήτη σε πολύ στενό κύκλο.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ