33.3 C
Chania
Δευτέρα, 24 Αυγούστου, 2026

Κατάληψη στο αμαξοστάσιο του Δήμου Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Υπό κατάληψη τελεί το αμαξοστάσιο του Δήμου Ηρακλείου από εργαζόμενους στο Δήμο. Και τα τρία σωματεία εργαζομένων έλαβαν από κοινού την απόφαση για την κατάληψη και είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν εκεί όλο το βράδυ ως αντίδραση στην επικείμενη ψήφιση του ενιαίου μισθολογίου.
Το πρωί της Πέμπτης οι εργαζόμενοι προχώρησαν επίσης αιφνιδιαστικά στην κατάληψη του πρώην δημαρχείου Αλικαρνασσού αλλά και της Πολεοδομίας Ηρακλείου.

Οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στο αμαξοστάσιο εμποδίζοντας την έξοδο των απορριμματοφόρων κλιμακόνοντας σταδιακά τις κινητοποιήσεις τους. Κορύφωση θα είναι η μέρα της γενικής απεργίας στις 19 Οκτωβρίου.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημήτρης Βρύσαλης: Ανεπαρκή τα μέτρα στήριξης των φοιτητών στη μετακίνηση – Επίκαιρη ερώτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης

Επίκαιρη ερώτηση Βρύσαλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης για τη μετακίνηση φοιτητών. Ζητά κάρτες απεριορίστων διαδρομών χαμηλού κόστους και παρέμβαση στα ΚΤΕΛ.

«Μια νύχτα που αντάμωσε ο Νίκος τον Γρηγόρη»: Μουσική παράσταση της Άννας Μπιθικώτση στην Ποταμίδα Κισσάμου

Ο Δήμος Κισσάμου και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων παρουσιάζουν στη Ποταμίδα την παράσταση «Μια νύχτα που αντάμωσε ο Νίκος τον Γρηγόρη» της Άννας Μπιθικώτση, αφιερωμένη σε Ξυλούρη και Μπιθικώτση.

Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης: Υπόλογη η περιφερειακή αρχή για τη δακοκτονία 2026

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Κρήτης καταγγέλλει καθυστερήσεις, έλλειψη φαρμάκων και άγονες εργολαβίες στη δακοκτονία 2026. Ερωτήματα Μαρινάκη προς την περιφερειακή αρχή.

Σύλληψη δύο ανήλικων αλλοδαπών για επίθεση σε ανήλικο στη Σητεία

Σύλληψη δύο ανήλικων αλλοδαπών στη Σητεία για επίθεση σε ανήλικο. Συνελήφθησαν επίσης τρεις κηδεμόνες για παραμέληση εποπτείας. Προανάκριση από ΑΤ Σητείας.