23.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Κατέκτησε το «Μάχη της Κρήτης» η Μικτή Ομάδα

Ημερομηνία:

Μία ακόμα σπουδαία διάκριση για την Ε.Π.Σ. Χανίων έφερε η Μικτή Ομάδα, κατακτώντας στο Ρέθυμνο το 30ο Παγκρήτιο Κύπελλο «Μάχη της Κρήτης».
Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Μήνα έδειξαν την ανωτερότητά τους και στον τελικό απέναντι στο Λασίθι, επικρατώντας με σκορ 2-0.

Στο 7’ Κοπανάκης και Σηφάκης δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την κακή εκτίμηση της φάσης από τον Χαρκιολάκη, αλλά στο 24’ ήρθε το 1-0 με προβολή του Κουκουλιέρου από εκτέλεση κόρνερ του Ρουσάκη.

Η Μικτή Ομάδα έχασε ευκαιρίες με τους Κορωνάκη (26’), Σηφάκη (34’ και 40’), Μπούχλη (51’), για να σημειώσει το 2-0 με τον Μπούχλη στο 63’ να παίρνει την μπάλα από απομάκρυνση του Χαρκιολάκη και να πλασάρει σωστά.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα (70’) ο Κοκάκης έκανε εντυπωσιακή ατομική ενέργεια, αλλά ο Χαρκιολάκης απέκρουσε το πλασέ του, για να διώξει στη συνέχεια στη γραμμή ο Ζερβάκης το σουτ του Μελίδη.

Διαιτητής ήταν ο Βοσκάκης με βοηθούς τους Γ.Ι. Σταυρουλάκη και Κοκμοτό.

Ε.Π.Σ. Χανίων: Κουράκης (66’ Κουρομιχελάκης), Περουλάκης (68’ Μελίδης), Κορωνάκης (68’ Κληρονόμος), Μαραγκουδάκης, Κουκουλιέρος, Ιμέρι (66’ Τσουπάκης), Ρουσάκης (67’ Μαρκουλάκης), Σηφάκης, Μπέκας (68’ Χρυσός), Μπούχλης, Κοπανάκης (46’ Κοκάκης).

Ε.Π.Σ. Λασιθίου: Χαρκιολάκης, Μίσοβιτς (47’ Κουνενάκης), Ζερβάκης, Καββουσανός (64’ Δασκαλάκης), Σπανάκης, Κουρίνος, Βαρελάκης (52’ Μαυράκης), Λαμπράκης (45’ Κορνιωτάκης), Δερμιτζάκης, Πετράκης, Γιακουμάκης (61’ Σουρμενίδης).

Οι απονομές

Μετά το τέλος του αγώνα έγιναν οι απονομές στις τέσσερις Ενώσεις της Κρήτης, με την Ε.Π.Σ.Χ. να παραλαμβάνει το τρόπαιο για την κατάκτηση του Παγκρητίου Κυπέλλου.
Συνοδοί της αποστολής στο Ρέθυμνο ήταν ο Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Χ. κ. Δημήτριος Λυκάκης, οι Υπεύθυνοι Μικτών Ομάδων κ.κ. Ιωάννης Γιαννουλάκης, Εμμανουήλ Τσιμπλάκης και η υπάλληλος της Ένωσης κ. Σταυρούλα Λεβάκη-Λαγαράκη. Η διοργανώτρια Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου παρέθεσε γεύμα μετά το πέρας των απονομών στις αποστολές των υπολοίπων Ενώσεων.

Η δεξίωση

Το βράδυ του Σαββάτου (03/05) στο ξενοδοχείο «ΒΙΟ» που φιλοξένησε τις αποστολές των Ενώσεων Χανίων, Ηρακλείου και Λασιθίου πραγματοποιήθηκε δεξίωση για το 30ο Παγκρήτιο Κύπελλο «Μάχη της Κρήτης», που διοργανώθηκε από την Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.
Στην δεξίωση το «παρών» από την Ε.Π.Σ. Χανίων έδωσε και ο Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. και Πρόεδρος της Ένωσης κ. Γεώργιος Βούρβαχης, που παρέλαβε την αναμνηστική πλακέτα για τη συμμετοχή της Μικτής Ομάδας. Μαζί με τον κ. Βούρβαχη παρευρέθηκαν και οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μητριτσάκης και Κυριάκος Σαριδάκης.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το δημογραφικό πέρα από ευχολόγια

Του Αργύρη Αργυριάδη, Δικηγόρου Τα πράγματα είναι απλά. Οι αριθμοί...

Καρκίνος: Θα μπορεί να ανιχνεύεται 7 χρόνια πριν τη διάγνωση

Δύο βρετανικές μελέτες, που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό «Nature...

Προεκλογική Εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων με Κουντούρα, Παπαργυρόπουλο, Τσίπρα και Λεκατσά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. οργανώνει Προεκλογική...

Συνάντηση Ν. Καλογερή με Υφυπουργό Υποδομών – Τι συζήτησαν

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε ο Υφυπουργός...