23.8 C
Chania
Saturday, June 29, 2024

Καταγγελία Αγροτικού Συλλόγου πρώην δήμου Αρμένων

Ημερομηνία:

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για την καθημερινή χειροτέρευση της ιατροφαρμακευτικής μας περίθαλψης. Προσπαθεί δήθεν να καλύπτει κενά δημιουργώντας άλλα κενά. «Με πορδές δεν βάφονται αυγά»

Υποβαθμίζει συνεχώς την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας (Κέντρα Υγείας, Περιφερειακά ιατρεία) πιέζοντας παραπέρα την Δευτεροβάθμια που βρίσκεται σε αντίστοιχη κατάσταση. Κι όμως υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε να έχουμε σύγχρονες δωρεάν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας. Και η σύγχρονη τεχνολογία υπάρχει και ο πλούτος υπάρχει που παράγει ο εργαζόμενος λαός αλλά δεν επιτρέπει αυτός ο δρόμος ανάπτυξης που έχει κάνει τα πάντα εμπόρευμα για το μέγιστο κέρδος, πράγμα που φέρνει και τις οικονομικές κρίσεις.

Εμείς λέμε την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία και όχι ο λαός.

Απαιτούμε:

Πλήρη κάλυψη του Κ.Υ. Βάμου και των Περιφερειακών ιατρείων με όλο το απαραίτητο προσωπικό – γιατροί, νοσηλευτές, διοικητικοί υπάλληλοι – με πλήρη εργασιακά δικαιώματα και σταθερή εργασία και όχι να εξουθενώνονται. Κάλυψη με όλο το σύγχρονο αναγκαίο εξοπλισμό.

Ώστε να καλύπτονται όλοι οι τομείς της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία- κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης στην Υγεία.

Δεν επιτρέπεται το 2013 η ζωή του ανθρώπου να αγοράζεται και να πουλιέται.

Καλούμε τους αγρότες να συσπειρωθούν στο Σύλλογο ώστε με τους υπόλοιπους αγροτικούς Συλλόγους, τα εργατικά Σωματεία, τους φορείς των αυτοαπασχολούμενων και μικρών ΕΒΕ, να αντιπαλέψουμε αυτή την πολιτική ελληνικών κυβερνήσεων-ΕΕ-Κομμάτων του Ευρωμονόδρομου που και μας ξεκληρίζει και μας υπονομεύει την Υγεία μας. Μέχρι την ανατροπή της και την εφαρμογή φιλοαγροτικής- φιλολαϊκής πολιτικής.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ,ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ

ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΩΝ 25 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ