14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Καταγγελία για βιασμό 19χρονος στα Φαλάσαρνα – Συνελήφθη 27χρονος επιχειρηματίας

Ημερομηνία:

Στη σύλληψη ενός 27χρονου Χανιώτη επιχειρηματία προχώρησαν οι αστυνομικοί, μετά από καταγγελία 19χρονης κοπέλας ότι τη βίασε.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, στη διάρκεια ενός πάρτι που γινόταν στα Φαλάσαρνα Κισσάμου στα Χανιά.

Η κοπέλα κατήγγειλε τον βιασμό της από τον 27χρονο στο αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια ακολούθησε η σύλληψη του 27χρονου.

Ο 27χρονος, ο οποίος αρνείται προς στιγμήν την κατηγορία, αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ αναμένεται και το τελικό πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε την κοπέλα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ