16.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Καταγγελία πολίτη για τον εργολάβο καθαριότητας: Για τον δήμαρχο Χανίων και τον αντιδήμαρχο καθαριότητας

Ημερομηνία:

Δεν είναι δυστυχώς η πρώτη φορά που παρόμοιες καταγγελίες με τους ίδιους πρωταγωνιστές, ταλανίζουν την τοπική κοινωνία.

Ελπίζουμε τουλάχιστον αυτές να είναι οι τελευταίες, διαφορετικά κάποιοι θα πρέπει επιτέλους να λογοδοτήσουν και να ζητήσουν συγνώμη για την προκλητικότατη αδράνεια τους και την ανεξήγητη εμμονή τους ν’ αρνούνται την αλήθεια.

Κύριε δήμαρχε και αντιδήμαρχε επί της καθαριότητας. Με ποια λογική ενώ εμείς σαν δημότες καταβάλλομε κανονικά τα τέλη που μας αντιστοιχούν στον δήμο, ο εργολάβος καθαριότητας δεν έχει ακόμα καταβάλλει στους εργαζόμενους καθαριότητας των δρόμων τον μισθό Ιανουαρίου και το επίδομα αδείας του 2015;;

Για το επίδομα μάλιστα ζητήθηκε από τους εργαζόμενους να υπογράψουν, με την υπόσχεση πως θα το πάρουν αργότερα!!!

Την ίδια ώρα, το «αφεντικό» πήγε στο εξωτερικό ν’ αγοράσει μηχάνημα για τη δουλειά του !

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών, πρώτα ο άνθρωπος», κ. Γιάννης Σαρρής επανειλημμένως έχει προβεί σε καταγγελίες.

Δυστυχώς για την ίδια την αλήθεια και τους ταλαίπωρους εργαζόμενους, κάποιοι – γιατί άραγε; – έσπευσαν να τον χλευάσουν και ούτε λίγο ούτε πολύ να τον παρουσιάσουν σαν ψεύτη. Ντροπή!!

Διοργανώθηκε μάλιστα και φιέστα εικονικής πραγματικότητας έξω από τον δήμο Χανίων χωρίς να έχουν κληθεί – ενημερωθεί όλοι οι εργαζόμενοι!! Αλήθεια τι φοβήθηκαν οι διοργανωτές; Μήπως έβγαιναν αυτοί που χωρίς φόβο λένε την αλήθεια και αποκάλυπταν την πραγματικότητα;

Και μια τελευταία ερώτηση.

Γίνεται έλεγχος και σύγκριση των μισθοδοτικών καταστάσεων τράπεζας και γραφείου του εργολάβου;

Κι αν όχι, γιατί;

Επιτέλους ποιος κοροϊδεύει ποιος;;

Υ.Γ.: Προειδοποίηση στους επίδοξους ψευτονταήδες· Να μη διανοηθούν ξανά να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους ψάχνοντας να τιμωρήσουν αυτούς που δεν φοβούνται να λένε την αλήθεια, γιατί στην αντίθετη περίπτωση θα επανέλθουμε με τα ονοματάκια τους!

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

"google ad"

Αλευράκη Στέλλα
(Δημότης Χανίων)

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ