22.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Καταγγελία σοκ από τα Χανιά: Ο αδερφός μου σκοτώθηκε μετά από καταδίωξη αστυνομικών

Ημερομηνία:

Μια σοβαρή καταγγελία για τις συνθήκες θανάτου ενός 25χρονου από τα Χανιά κάνει η αδερφή του 25χρονου παλικαριού. Ο άτυχος Μανώλης Νταγκουνάκης – σύμφωνα με την αδερφή του Μαρία – κινούνταν με τη μηχανή του στην πόλη των Χανίων στις 29 Νοεμβρίου.

Αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον καταδίωξαν γιατί δε φορούσε κράνος. Ο νεαρός, όπως καταγγέλλει η αδερφή του, στην προσπάθειά του να αποφύγει μια γυναίκα που εμφανίστηκε μπροστά του, έπεσε και χτύπησε πολύ σοβαρά στο κεφάλι. Σύμφωνα με τη Μαρία Νταγκουνάκη, οι δύο αστυνομικοί που τον καταδίωκαν μόλις είδαν τι συνέβη, έφυγαν και τον παράτησαν σαν να μην έγινε τίποτα.

Αμέσως έτρεξαν περαστικοί και καταστηματάρχες από τα γύρω μαγαζιά, οι οποίοι και κάλεσαν ασθενοφόρο και την Τροχαία Χανίων. Ο αδερφός μου έπειτα από εφτά ημέρες στην εντατική, έσβησε και τον χάσαμε για πάντα. Οι γιατροί του νοσοκομείου Χανίων μας είπαν ότι εάν είχε έρθει 15 λεπτά νωρίτερα, ίσως και να είχε σωθεί, αναφέρει στην καταγγελία της η αδερφή του 25χρονου.

Σύμφωνα με τις επισημάνσεις της ίδιας στην εφημερίδα Πατρις, υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι έχουν καταθέσει στην Τροχαία και στην εισαγγελία, ενώ η οικογένεια έχει ορίσει και εμπειρογνώμονα από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος κάνει τη δική του έρευνα.

O τότε διοικητής της τροχαίας Χανίων που είχε ερευνήσει την υπόθεση, είπε ότι η υπόθεση είναι στο στάδιο της προανάκρισης και όλα τα στοιχεία θα τεθούν υπόψιν του εισαγγελέα, ενώ έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ