21.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Καταγγελία σοκ ερευνά η ΕΛ.ΑΣ για σεξουαλική κακοποίηση 24χρονου

Ημερομηνία:

Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία μητέρας 24χρονου  με διανοητικά προβλήματα  ότι ο γιος της κατά την νοσηλεία του στην ψυχιατρική κλινική δημόσιου νοσοκομείου της Κρήτης κακοποιήθηκε σεξουαλικά .
Η καταγγελία έγινε χθες όπως αποκάλυψε η ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ στο χθεσινό μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, στην αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου. Όπως καταγγέλλει η μητέρα, ο 24χρονος χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου για κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Σε μια επίσκεψη της   διαπίστωσε ότι το παιδί της  δεν είχε σημάδια βελτίωσης και αποφάσισε να το  πάρει στο σπίτι. Τότε εντόπισε κάποιες πληγές στο σώμα του γιου της που της  προκάλεσαν πολλές υποψίες και γι αυτό κατέφυγε στην αστυνομία.

Οι Αρχές διερευνούν με προσοχή  την υπόθεση , ένώ η Ιατροδικαστική εξέταση θα γίνει αύριο το πρωί από Ιατροδικαστή και παρουσία Ιατρικού Συμβούλου που έχει ορίσει η οικογένεια.

Ελένη Γκοντέ – neatv.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...