17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Καταγγελία του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Παρασκευής & Συσκευασίας Τροφίμων – Αρτοσκευασμάτων – Ποτών – Ειδών Ζαχαροπλαστικής

Ημερομηνία:

Συνάδελφοι- σσες

Το σωματείο μας καταγγέλλει στους εργαζόμενους του κλάδου και στον Χανιώτικο λαό το πραγματικό πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τις αγαθοεργίες και την ψεύτικη αλληλεγγύη της Χρυσής Αυγής η οποία με ανακοίνωσή της δήλωσε ότι θα μοίραζε είδη ρουχισμού και παιχνίδια μα σε ελληνικές οικογένειες..     Οι εργάτες, είτε έλληνες είτε ξένοι, δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους! Δεν μπορεί να υπερασπίζονται ούτε τους μεγαλοεργοδότες και κεφαλαιοκράτες, ούτε τα εντεταλμένα τσιράκια τους. Δεν μπορεί να ανήκουν ή να έχουν οποιαδήποτε σχέση  με τη Χρυσή Αυγή!

Η Χ.Α., ούτε είναι αντισυστημική και ούτε αυτά που λέει και κάνει έχουν ουδέ μια σχέση με την καλυτέρευση του βιοτικού επιπέδου του λαού. Αντίθετα, είναι κόμμα της αστικής τάξης, είναι μια νεοναζιστική οργάνωση, γέννημα θρέμμα του συστήματος.  Είναι άλλο ένα χέρι του συστήματος για να χτυπά τους εργαζόμενους. Πατάει πάνω στα υπαρκτά και μεγάλα προβλήματα των λαϊκών οικογενειών για να χύσει το φασιστικό της δηλητήριο. Με πρόσχημα την αλληλεγγύη αυτό που επιχειρεί είναι να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα στους εργάτες. Να κατηγορούν οι έλληνες τους αλλοδαπούς, για τη φτώχια που ζούνε σήμερα να δημιουργείται μίσος και χάσμα μεταξύ τους για να μην ασχολείται κανένας με τον πραγματικό εχθρό. Τους κυρίαρχους του  πλούτου. Τους μεγαλοκαρχαρίες.

Ο λαός πρέπει να τους απομονώσει! Να τους γυρίσει τη πλάτη!

Καμία ανοχή στους τραμπούκους απογόνους των ναζιστών ταγματασφαλιτών, των προδοτών του λαού!

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...