20.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Καταζητούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Γκάνα, συνελήφθη στα Χανιά

Ημερομηνία:

Έναν νεαρό άνδρα, ηλικίας 25 χρόνων, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Γκάνα, συνέλαβαν οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα στα Χανιά.

Ο 25χρονος καταζητούμενος συνελήφθη στο αεροδρόμιο “Ι. Δασκαλογιάννης”. Το διεθνές ένταλμα σύλληψης είχε εκδοθεί από τις διωκτικές αρχές της Γκάνα. Στη σχετική ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης επισημαίνονται τα εξής:

“Συνελήφθη, μεσημεριανές ώρες χθες (20-07-2024) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων στο Αεροδρόμιο « Ιωάννης Δασκαλογιάννης»,25χρονος αλλοδαπός, διωκόμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Γκάνα για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή”.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...