14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Από 1 Ιούνη η δημοσκόπηση της GPO που δείχνει καταποντισμό του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά – Τι λέει ο Π. Πολάκης

Ημερομηνία:

Ερωτήματα σε σχέση με την δημοσίευση δημοσκόπησης της GPO  στην εφημερίδα «Τα Νέα» του όμιλου Μαρινάκη στο φύλλο της Παρασκευής. Όπως αποκαλύφθηκε η δημοσκόπηση είναι από 1 Ιουνίου και ειχε δημοσιευθεί αρχικά στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που επαναπαρουσιάστηκε ως σημερινή, στα Χανια πρώτο κόμμα είναι η ΝΔ με πτώση πάντως ποσοστών και 28,6%, ακολουθεί δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,6% και τρίτο κόμμα είναι το ΠΑΣΟΚ με 11,5%. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση ο μόνος νομός όπου ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί τα πρωτεία είναι ο νομός Ηρακλείου στον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 24% έναντι 23,7% της ΝΔ. Στο νομό Ηρακλείου πάντως και το ΠΑΣΟΚ έχει τη μεγαλύτερη δυναμική αφού συγκεντρώνει ποσοστό 21%.

Πρώτη η ΝΔ τόσο σε Ρέθυμνο όσο και σε Λασίθι και μαλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ.

Στο Ρέθυμνο, όπου το 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρώτος με 36,99%, τώρα εμφανίζεται να υπολείπεται της ΝΔ και νιώθει τη δημοσκοπική «ανάσα» του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: η ΝΔ λαμβάνει ένα 29,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ ένα 23,5% και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ένα 18,3% (19,6%).

Όσον αφορά το Λασίθι το κυβερνών κόμμα παίρνει 28,1%, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετρήθηκε στο 21,2% , ενώ το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ακολουθεί με 20,7%.

Σημειώνουμε πάντως ότι με σημερινή του ανάρτηση ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νάσος Ηλιόπουλος αμφισβήτησε την αξιοπιστία της δημοσκοπησης αποκαλύπτοντας ότι ολοκληρώθηκε την 1η Ιουνίου ενώ από την εφημεριδα “ΤΑ ΝΕΑ” παρουσιάζεται ως σημερινή.

Π. Πολάκης: Η Κρήτη θα δώσει συντριπτική εκλογική απάντηση και στο Μητσοτάκη και στο ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ

Από την πλευρά του ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλος Πολάκης αμφισβήτησε την εγκυρότητα της δημοσκόπησης τονιζοντας τα εξής σε ανάρτησή του:

Για αυτή τη «δημοσκόπηση» των παιδιών του Θεοδωρικακου και των ΝΕΩΝ του Μαρινακη…

ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΟΝΟ:

«Απου χει η γριά στο πεθυμιο της τα θωρεί και στο όνειρο της»

Ο,τι και να «μετρήσετε» η ΚΡΗΤΗ θα δώσει ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ εκλογικη απάντηση και στο Μητσοτακη και στο ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ γιατί καταλαβαίνει πως για να διώξει τη συμμορία του Μητσοτακεικου η ΛΥΣΗ είναι ΜΙΑ: ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ…..αυτοδύναμος!

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...