15.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Κατασκευή πεζογέφυρας σε επικίνδυνη στροφή μπροστά στο ξενοδοχείο «Πανόραμα»

Ημερομηνία:

Τα τελευταία χρόνια, στην παραλιακή οδό που ενώνει την πόλη των Χανίων με την τουριστική ζώνη του Πλατανιά, έχουν γίνει σημαντικές προσπάθειες με στόχο την ασφαλέστερη μετακίνηση κατοίκων και επισκεπτών.Ο Όμιλος εταιρειών Λεπτός, με δεκαετή και πλέον επενδυτική παρουσία στον Νομό μας, στην προσπάθειά του να συμβάλει στην επίτευξη του στόχου αυτού, χρηματοδότησε 100% Δημόσιο έργο και προέβη στην κατασκευή πεζογέφυρας στο ύψος του Ξενοδοχείου «ΠΑΝΟΡΑΜΑ», ιδιοκτησίας του Ομίλου

Η πεζογέφυρα εκτός από τους πελάτες του Ξενοδοχείου θα εξυπηρετεί την ασφαλή διέλευση όλων των κατοίκων της περιοχής και των διερχομένων πεζών από το σημείο αυτό, καθώς έχει παραχωρηθεί και κατασκευαστεί δίπλα ακριβώς από την υφιστάμενη στάση  ΚΤΕΛ, προφυλαγμένη με τοιχίο, είσοδος-διάδρομος που οδηγεί στις σκάλες της πεζογέφυρας. Από την απέναντι δε πλευρά η είσοδος του κλιμακοστασίου είναι ανοιχτή στο πεζοδρόμιο για το κοινό.

Με την πρωτοβουλία αυτή του Ομίλου δόθηκε λύση στο μεγάλο κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων στο σημείο κατασκευής της, όπου λόγω της επικινδυνότητας της στροφής είχε κατά το παρελθόν σημειωθεί μεγάλος αριθμός ατυχημάτων, πολλά εκ των οποίων ατυχώς ήταν θανατηφόρα.

Με την κατασκευή της πεζογέφυρας, ο Όμιλος εταιρειών Λεπτός εκφράζει την πεποίθηση ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία μπορεί να συνδράμει το έργο των αρχών για παροχή υπηρεσιών ασφαλείας όπως και αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...