23.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Καταστάσεις για ένταξη στο πρόγραμμα Αναμπέλωσης περιόδου 2014 – 2015

Ημερομηνία:

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ανακοινώνεται ότι:

Έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας καθώς και στο Γραφείο Αγροτικής Οικονομίας Κισάμου, καταστάσεις εγκριμένων καθώς και απορριμμένων παραγωγών με σειρά προτεραιότητας ως προς τους δικαιούχους και ως προς τις καλλιεργούμενες εκτάσεις.

Η ανάρτηση αφορά τους παραγωγούς οποίοι υπέβαλαν αίτηση (από 3 Μαρτίου έως και 15 Μαΐου 2014) για ένταξη στο πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελουργικών εκτάσεων (Αναμπέλωση) περιόδου 2014 – 2015.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν και να υποβάλουν εγγράφως τυχόν αντιρρήσεις τους εντός 10 ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα:

  • 2821346552 & 2821346553 Δ/νση Αγρ/κής Οικ. & Κτηνιατρικής Χανίων
  • 2822022005 Γραφείο Αγροτικής Οικονομίας Κισάμου.
"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ