17.8 C
Chania
Monday, May 13, 2024

Καταχειροκροτήθηκε η θεατρική παράσταση «Όλα Καλά» στις Φυλακές Αγυιάς από το ΚΕΘΕΑ “Αριάδνη”

Ημερομηνία:

Μ’ επιτυχία πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση από τη Μονάδα Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ για τους κρατούμενους της Αγροτικής Φυλακής Αγυιάς Χανίων στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών — Μέσα σε έντονα συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε προχθές το απόγευμα η θεατρική παράσταση «Όλα καλά» από τη θεατρική ομάδα του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης της Μονάδας Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με την πολύτιμη βοήθεια του Εθελοντή και Ηθοποιού κ.Μανωλικάκη Λεωνίδα, στην Αγροτική Φυλακή Αγυιάς.

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της βιβλιοθήκης της φυλακής με μεγάλη συμμετοχή κρατουμένων και παρουσία της Διευθύντριας κυρίας Δρακάκη Δήμητρας, της Κοινωνικής Υπηρεσίας των Φυλακών και του σωφρονιστικού προσωπικού. Στο τέλος της παράστασης οι παρευρισκόμενοι καταχειροκρότησαν την προσπάθεια των μελών της θεατρικής ομάδας, ενώ μέλη της ομάδας συμβουλευτικής που παρακολουθούν το πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ μέσα στη φυλακή, δώρισαν συμβολικά χειροποίητα δώρα στην ομάδα θεάτρου.

Οι δράσεις της Μονάδας Συμβουλευτικής Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ συνεχίζονται και σήμερα στο Δημαρχείο Κισάμου με ενημερωτικό περίπτερο και Bazaar χειροποίητων κατασκευών 10:00 – 13:00 και το βράδυ 20:30 στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη παράσταση του «ΟΛΑ ΚΑΛΑ» με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση και αφισοκόλληση στο Δήμο Αποκόρωνα  και θεατρική παράσταση για τους κρατούμενους της Δικαστικής Φυλακής Χανίων. Παράλληλα στο Νομό Λασιθίου ξεκινούν και οι δράσεις του Συμβουλευτικού Σταθμού Λασιθίου για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας με ενημέρωση στους κρατούμενους της Δικαστικής Φυλακής Νεάπολης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο ΟΗΕ ζήτησε έρευνα για ομαδικούς τάφους που βρέθηκαν στη Γάζα – Το Ισραήλ απορρίπτει την κατηγορία

Τάφοι με εκατοντάδες πτώματα ανακαλύφθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες κοντά...

Συγκινεί η Μαρία Τζομπανάκη για τη γιορτή της μητέρας

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η Μαρία Τζομπανάκη με αφορμή τη γιορτή της...

Μυλοπόταμος: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη

Η σορός ενός άνδρα, σε στάδιο προχωρημένης σήψης εντοπίστηκε...