28.8 C
Chania
Friday, July 5, 2024

Κατρούγκαλος: Δεν θα πέσουν οι μισθοί όσο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση

Ημερομηνία:

Στις επικείμενες διαπραγματεύσεις Ελλάδας – δανειστών για τα εργασιακά αναφέρθηκε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να πέσουν οι μισθοί όσο στην κυβέρνηση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Στόχος μας, ο κατώτατος μισθός να είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης. Δεν υπάρχει περίπτωση να πέσουν οι μισθοί όσο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση» δήλωσε σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή.

Αναφορικά με τον 13ο και τον 14ο μισθό ο υπουργός Εργασίας τόνισε ότι «κανένας δεν έχει ζητήσει κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίσημο “ναι” της Κομισιόν στην πρωτοβουλία Μητσοτάκη για τις πολυεθνικές

Απολύτως θετική είναι η απάντηση της προέδρου της Ευρωπαϊκής...

Νότος του Ρεθύμνου: Παρθένες παραλίες με θέα το Λιβυκό Πέλαγος, ανθρώπινη ζεστασιά και καλές τιμές | Φωτός

Φωτογραφίες: Γιάννης Αγγελάκης Ατμοσφαιρικές παραλίες, γραφικά ψαροχώρια, πανέμορφα φαράγγια και...