26.8 C
Chania
Thursday, September 19, 2024

Καφετζόπουλος για την εικόνα με τον μοναχικό Ζελένσκι στο ΝΑΤΟ: «Οι ηγέτες και το παιδί με τα χακί»

Ημερομηνία:

Με τον δικό του αιχμηρό τρόπο, ο Αντώνης Καφετζόπουλος σχολίασε την παρουσία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βίλνιους της Λιθουανίας, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Ο γνωστός ηθοποιός, στη σελίδα του στο Facebook, ανέβασε μία φωτογραφία με τους ηγέτες των κρατών – μελών της Συμμαχίας, ντυμένους επίσημα να ανταλλάσσουν χειραψίες και σε μία άκρη να στέκεται ντυμένος στα χακί, ο Ουκρανός πρόεδρος.

Στο κείμενο με το οποίο συνοδεύει την ανάρτηση, ο Αντώνης Καφετζόπουλος αναφέρει ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία «πιθανόν εκφράζει πιο αυθεντικά τη σκληρή πραγματικότητα» και αναφέρεται στον Ζελένσκι λέγοντας ότι «είναι βουτηγμένος μέχρι το λαιμό στο πρόβλημα», αναφερόμενος στο ζήτημα του πολέμου στην Ουκρανία.

Μάλιστα, δίνει «τίτλο» στη δημοσίευσή του: «Τραλαλιλαλό. Οι ηγέτες και το παιδί με τα χακί» ενώ σχολιάζει πως οι υπόλοιποι ηγέτες των χωρών του ΝΑΤΟ «αλληλοσυγχαιροχαιρετούμενοι με δηλώσεις τους, πλέκουν το εγκώμιο αυτουνού που είναι βουτηγμένος μέχρι το λαιμό στο πρόβλημα».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ