26.8 C
Chania
Thursday, July 4, 2024

ΚΕΕΡΦΑ-Για την επίθεση έξω από τα Γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν.Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Καταδικάζουμε τις προσπάθειες της κυβέρνησης και των ΜΜΕ να αξιοποιήσουν την ένοπλη επίθεση έξω από τα Γραφεία της Χρυσής Αυγής που άφησε πίσω της δύο νεκρούς.
Τρέχουν να το χρεώσουν «στο άλλο άκρο» πριν υπάρξει οποιαδήποτε ανάληψη ευθύνης ή διευκρίνηση αν προκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή οτιδήποτε άλλο.

Το αντιφασιστικό και το εργατικό κίνημα έχουν την δύναμη να βάλουν φραγμό στα σχέδια της κυβέρνησης και των φίλων της να πισωγυρίσουν τις μαχητικές διεκδικήσεις για το ξήλωμα της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής και των άθλιων πολιτικών του Μνημονίου.

Δεν ξεχνάμε ότι οι νεοναζί  δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν, έστειλαν τα τάγματα εφόδου στις γειτονιές με μαχαίρια και ρόπαλα κατά μεταναστών, αριστερών, καλλιτεχνών, Ρομά. Δεν ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά και ο Δένδιας τους έδωσαν την κάλυψη.

Το αντιφασιστικό κίνημα δεν θα κάνει βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις του.
Η Γενική Απεργία στις 6 Νοέμβρη είναι η άμεση απάντηση μας στα σχέδια υπονόμευσης και στοχοποίησης των μαζικών αγώνων. Και οι διαδηλώσεις των σαράντα χρόνων της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη είναι η συνέχεια. Χτίσαμε ένα μαζικό κίνημα που δρα στο φως της μέρας και έτσι απομονώσαμε την συμμορία της Χρυσής Αυγής. Έτσι θα συνεχίσουμε!

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθη 24χρονος για πορνογραφία ανηλίκων και εκδικητική πορνογραφία

Αστυνομική έρευνα που έγινε μετά από καταγγελία για άγνωστο...

«Δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή» απαντά ο Αντώνης Ρέμος για τη δέσμευση της περιουσίας του – «Δεν κλήθηκα να δώσω εξηγήσεις»

Στην έρευνα για μεγάλου οικονομικού αντικειμένου φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρημάτων που...

Ο Αχιλλέας Μπέος τρολάρει το ΠΑΣΟΚ ανακοινώνοντας την… υποψηφιότητά του

Με μια νέα ανάρτηση ο Αχιλλέας Μπέος τρολάρει τις εσωκομματικές εκλογές...