23.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Κεφαλοβρύσι: Παραδόθηκε για τους πυροβολισμούς στο γλέντι!

Ημερομηνία:

Το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Γ.Κοκοσάλη πέρασε το πρωί προκειμένου να παραδοθεί, ο 51χρονος άνδρας που καταζητούνταν για τη “βροχή” πυροβολισμών κατά τη διάρκεια κρητικού γλεντιού στο Κεφαλοβρύσι της Βιάννου, με τις σφαίρες να «φεύγουν» αδιακρίτως, πάνω, ευθεία και πλαγίως!

Ο άνδρας από το Αρκαλοχώρι, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, περιγράφεται ότι βγαίνοντας από το χώρο της εκδήλωσης και βλέποντας μπροστά του τον 51χρονο θηροφύλακα που συνοδευόταν από την σύζυγο του, πήγε μπροστά του και τον σημάδεψε σε ευθεία γραμμή. Λίγο νωρίτερα είχε πυροβολήσει και πάλι στον αέρα.

Ο 51χρονος μεταφέρθηκε στα Δικαστήρια για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψής του που είχε εκδοθεί, ενώ ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και πως είχε βγει στο κέφι – χωρίς να έχει μεθύσει – και για αυτό έριξε μια-δυο σφαίρες. Όπως φέρεται να υποστηρίζει, αποχωρώντας από το γλέντι, άκουσε τον θηροφύλακα να καταφέρεται λεκτικά εναντίον του και ακολούθησε ο καυγάς.

Όπως έχει γράψει το Cretalive, oι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, άρχισαν να παλεύουν, έπεσαν στο έδαφος, ενώ διαρκούσης της πάλης, έπεσαν πυροβολισμοί! Το όπλο πυροβόλησε δύο φορές, με τις σφαίρες να φεύγουν προς διάφορες κατευθύνσεις, ευτυχώς χωρίς να τραυματίζεται κανένας.

Ο κόσμος που βρισκόταν στο γλέντι, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Κάποιος έσπευσε να κλωτσήσει το χέρι του ενόπλου για να του αποσπάσει το όπλο, όπως και έγινε, ενώ άλλοι άρχισαν να κλωτσούν τον ίδιο για να αφήσει τον θηροφύλακα. Κατόπιν αυτών, τον πήρε η παρέα του και τράπηκαν σε φυγή κακήν-κακώς. Ο τελευταίος λόγω της έντασης από την πάλη, δεν είχε αντιληφθεί τους πυροβολισμούς, όμως ο κόσμος έκανε τον σταυρό του που δεν θρηνήσαμε θύματα.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά,...

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε στην Ασή Γωνιά Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου,...