9.8 C
Chania
Tuesday, January 20, 2026

Κεφαλογιάννης: Είστε ηλίθιοι – Οδηγοί λεωφορείων: Από πότε ένας ανεπάγγελτος έχει άποψη για την εργασία;

Ημερομηνία:

Μία δήλωση του βουλευτή και Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη για τους οδηγούς του Οργανισμού Συγκοινωνιών, όπου τους αποκάλεσε «ηλίθιους», επειδή σταματάνε όπου θέλουν το λεωφορείο για να κάνουν το τσιγαράκι τους άναψε φωτιές.

Οι εργαζόμενοι πέρασαν αμέσως στην αντεπίθεση και απέστειλαν εξώδικη διαμαρτυρία στον κ.Κεφαλογιάννη και μεταξύ άλλων αναφέρουν «Από πότε ένας ανεπάγγελτος πολίτης αυτής της χώρας , μπορεί να έχει άποψη για την εργασία;»

Η διαμαρτυρία των εργαζομένων

«Χωρίς καμιά έκπληξη ακούσαμε τα λεγόμενα σας σε πρωινή εκπομπή, στα οποία ούτε λίγο ούτε πολύ μιλήσατε ”για ανόητους και ηλίθιους κανονισμούς καθώς και για ηλίθιους εργαζόμενους”,στα αστικά λεωφορεία. Δεν περιμέναμε βέβαια κάποια διαφορετική τοποθέτηση –θέση τόσο από σας, όσο και από τον πολιτικό σχηματισμό που εκπροσωπείτε.

Από πότε ένας ανεπάγγελτος πολίτης αυτής της χώρας , μπορεί να έχει άποψη για την εργασία; Από πότε ένας επαγγελματίας πολιτικός σαν και σας , ο οποίος αλυσόδεσε την χώρα του και τον λαό της συντάσσοντας το κείμενο απόφασης της Ελληνικής Βουλής για την συνθήκη του Μάαστριχτ αλλά και την αναθεώρηση της , έχει την νομιμοποίηση να καθυβρίζει εργαζόμενους που αναλαμβάνουν βάρδια από τις τρεις το πρωί; Από πότε ένας εκπρόσωπος αυτού του άθλιου-κατά γενική ομολογία πολιτικού συστήματος-που δημιούργησε , εξέθρεψε και κουκούλωσε Βατοπεδια , σκάνδαλα SIEMENS , χρηματιστήρια υπερτιμολογημένα δημόσια έργα , πανάκριβους εξοπλισμούς έχει το παραμικρό δικαίωμα να λασπώνει ένα κλάδο που εργάζεται σκληρά και κάτω από αντίξοες συνθήκες;»

Πηγή:  iefimerida.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: Κλειστός για μία εβδομάδα ο κύριος διάδρομος του αεροδρομίου

Σε προσωρινές αλλά σημαντικές αλλαγές στη λειτουργία του Κρατικού...

Εκδηλώσεις από το ΚΚΕ, σε Ραμνή, Μάλεμε και Κουντούρα

Πολιτικές εκδηλώσεις–συνεστιάσεις διοργανώνει το Σάββατο 24 Ιανουαρίου η Τομεακή...