Επίσκεψη της Υποψήφιας Βουλεύτριας με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ευγγελίας Κουρουπάκη στο Πολυδύναμο Κέντρο Χανίων ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Το Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τα Χανιά ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ επισκέφτηκε η υποψήφια Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ευαγγελία Κουρουπάκη. Σε κλίμα φιλικό η κα Κουρουπάκη είχε την ευκαιρία να συναντηθεί για μια ακόμη φορά με τον υπεύθυνο κ. Γαβριλάκη Γιώργο και να γνωρίσει τους νέους εργαζόμενους αλλά και μέλη από τον Σύλλογο Οικογένειας.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις διαχρονικές αλλά και στις άμεσες ανάγκες της δομής. Προτεραιότητα των εργαζομένων αποτελεί η μονιμοποίηση των θέσεων εργασίας τους, αφού παραπάνω από τους μισούς εργάζονται με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου. Έτσι, θα μπορούν να απαντούν στα διαρκώς αυξανόμενα αιτήματα των πολιτών. Βασική αγωνία αποτελεί για τους ίδιους η στέγαση των υπηρεσιών σε ένα νέο, πιο σύγχρονο κτήριο καθώς και η απόκτηση οχήματος το οποίο θα διευκολύνει τις μετακινήσεις τους τόσο στον Νομό Χανίων όσο και εκτός Νομού.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η κα Κουρουπάκη άκουσε και κατέγραψε τα αιτήματα των εργαζομένων και των μελών του Συλλόγου Οικογένειας. Ζήτησε στήριξη για να μπορεί να έχει φωνή στη Βουλή την επόμενη ημέρα για το ΚΕΘΕΑ το οποίο είναι έργο ΠΑΣΟΚ.