21.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

ΚΙΔΗΣΟ Χανίων για βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Χανίων: “Oι βουλευτές του “τίποτα””

Ημερομηνία:

Σκληρή ανακοίνωση από το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών ν. Χανίων σχετικά με τη συνέντευξη τύπου των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά.

Όπως αναφέρουν, παρά του ότι κέρδισαν την ψήφο των Χανιωτών με αντιμνημονιακή επιχειρηματολογία, πλέον εφαρμόζουν ακριβώς τα αντίθετα ενώ τονίζουν ότι όσον αφορά την παρέμβασή τους στο νομό Χανίων “θα περάσουν στην ιστορία ως βουλευτές του τίποτα”

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών Ν. Χανίων μετά την συνέντευξη των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Χανίων διαπιστώνει με έκπληξη το μέγεθος του εμπαιγμού προς την τοπική κοινωνία. Οι συγκεκριμένοι βουλευτές όταν ζητούσαν την ψήφο των Χανιωτών είχαν ως σημαία τους την αντίσταση προς τις μνημονιακές πολιτικές, την προστασία της πρώτης κατοικίας, την ανάπτυξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και προπαντός την εφαρμογή της δημοκρατίας σε όλα τα κοινωνικά και πολιτικά επίπεδα. Είδαμε όμως να ψηφίζουν και να εφαρμόζουν τις άγριες μνημονιακές πολιτικές, την πώληση του εθνικού και ιδιωτικού πλούτου, την διάλυση του χώρου της υγείας, την πλήρη στήριξη τους στις πολυεθνικές και το μεγάλο κεφάλαιο,  την διάλυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Όσον αφορά την παρέμβαση τους στο νομό Χανίων, θα περάσουν στην ιστορία ως οι βουλευτές του “τίποτα”. Με ελάχιστες παρεμβάσεις, ανύπαρκτες πρωτοβουλίες και το σπουδαιότερο χωρίς σχέδιο και όραμα, απλά ενισχύουν το πολιτικό και αναπτυξιακό έλλειμμα των Χανίων σε συνεργασία με τον Δήμαρχο της επιλογής τους. Όσον αφορά την απουσία του κου. Πολάκη, η εκτίμησή μας είναι ότι μόνο τυχαία δεν είναι. Ο κος, Πολάκης είναι γνωστό ότι δεν αντέχει την κριτική και ένα παραπάνω όταν προέρχεται από τον τόπο του. Ο θεσμικός “υβριστής και μάγκας” του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε πρώτα να απαντήσει για την διάλυση του χώρου της Υγείας με σταλινικές μεθόδους και κατά δεύτερον για τα πεπραγμένα του στο Δήμο Σφακίων. Ως πολέμιος της διαφθοράς και των καταχρήσεων θα θέλαμε να τον ρωτήσουμε: Αυτός που δηλώνει ότι τηρεί «διπλά βιβλία» ταμείων, πως ονομάζεται;

Τέλος καλούμε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όσο καιρό τους μένει ακόμα, να σκεφτούν και να έχουν ως προτεραιότητα τους συμπατριώτες τους, σταματώντας να λειτουργούν ως εντολοδόχοι.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...