23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

ΚΙΝΑΛ: Εικόνα ντροπής για τη ΝΔ η παρουσία Μπογδάνου ως εμψυχωτή της αστυνομίας στο Πολυτεχνείο

Ημερομηνία:

To Kίνημα Αλλαγής διαμαρτύρεται έντονα για την παρουσία του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο Πολυτεχνείο κατά την επιχείρηση της ΕΛΑΣ.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης, μίλησε για εικόνα ντροπής.

«Η παρουσία του βουλευτή κ. Μπογδάνου ως εμψυχωτή της αστυνομίας έξω από το Πολυτεχνείο, αποτελεί εικόνα ντροπής για τη ΝΔ», ανέφερε ο κ. Χρηστίδης.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Α’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε έξω από το Πολυτεχνείο για να… επιθεωρήσει την κατάσταση με τους νεαρούς που είχαν συγκεντρωθεί εντός του ιδρύματος και την επέμβαση των ΜΑΤ για την εκκένωση του χώρου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το reader.gr, ο βουλευτής πήγε στη συμβολή των οδών Στουρνάρα και Πατησίων απ’ όπου και «επιθεώρησε» την αστυνομική δύναμη που έχει συγκεντρωθεί στο σημείο και επιβλέπει τον χώρο.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συνομίλησε με στελέχη της αστυνομίας και αποχώρησε έπειτα από λίγα λεπτά, πριν την είσοδο των αστυνομικών δυνάμεων στο ίδρυμα.
Μάλιστα, ο βουλευτής έκανε και σχετική ανάρτηση στο Twitter, όπου έγραψε: «Δεν έχετε συνηθίσει τους βουλευτές στο κέντρο της περιφέρειάς τους, στο δρόμο, δίπλα στο πρόβλημα. Τους θέλετε σε γραφειάρες να κάνουν αριστερά ρουσφέτια. Κατανοητό. Γι’ αυτό και φωνασκείτε. Τα πράγματα όμως άλλαξαν. Και θα το συνηθίσετε. Ο βουλευτής έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να είναι παρών».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...