24.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

ΚΙΝΑΛ: Ο κ. Τσίπρας είναι πρωθυπουργός ενός συνονθυλεύματος που πιάνει από την ψεκασμένη ακροδεξιά, την αντιμνημονιακή παρ΄ ολίγον αριστερά μέχρι το μνημονιακό ΠΑΣΟΚ το οποίο έβριζε

Ημερομηνία:

Με διάθεση τρολαρίσματος σχολίασε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης την πρόσφατη υπουργοποίηση δύο πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ (Θάνος Μωραΐτης και Άγγελος Τόλκας) στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον ρ/σ Alpha FM, o κ. Χρηστίδης είπε χαρακτηριστικά:  «Στέλνω την αλληλεγγύη μου στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που βλέπουν τον κ. Τσίπρα να κάνει υπουργούς αυτούς που τους έβριζαν».

Σημείωσε δε, ότι «για να καταλάβει και ο κόσμος γιατί δεν μιλάμε μόνο για όρους φανατισμού, οι υπουργοί αυτοί που θα ορκιστούν σήμερα έβγαιναν πριν από είκοσι μέρες και έλεγαν ότι η Συμφωνία των Πρεσπών δεν πρέπει να περάσει και ο κ. Τσίπρας εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα προς αυτή την κατεύθυνση με την συμφωνία. Εμείς τα λέγαμε αυτά και μας κατηγορούσαν κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ για να μην πω όλοι. Σήμερα λοιπόν ο κ. Τσίπρας αυτούς πηγαίνει να ορκίσει».

Παράλληλα, τόνισε ότι «είναι υποτιμητικό για τους πολίτες, να νομίζει ο οποιοσδήποτε πρωθυπουργός ότι παίρνοντας δύο στελέχη από το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να πάρει και τους ψηφοφόρους που κάποτε τους στήριξαν Οι συγκεκριμένοι κρίνονται από την πορεία τους αυτή και φυσικά πρέπει να σας πω ότι έχουν σπάσει τα τηλέφωνά μας από την αηδία που εκφράζουν άνθρωποι που ήταν από τις περιοχές τους και άνθρωποι που ήταν παραδοσιακοί συνοδοιπόροι τους. Εμείς προχωράμε και πιστεύω ότι είναι τεράστια ευθύνη την οποία έχουν αυτοί που δέχονται να εξαγοραστούν πολιτικά για να κρατήσουν για δυο τρεις μήνες ανοικτή την πόρτα μιας μερσεντές αλλά έχουν μεγαλύτερη ευθύνη αυτοί οι οποίοι εξαγοράζουν εκμαυλίζοντας το οτιδήποτε υπάρχει. Ο κ. Τσίπρας σήμερα είναι πρωθυπουργός ενός συνονθυλεύματος που πιάνει από την ψεκασμένη ακροδεξιά την αντιμνημονιακή παρ΄ ολίγον αριστερά τις πλατείες των αγανακτισμένων μέχρι το μνημονιακό ΠΑΣΟΚ το οποίο έβριζε. Αυτό δεν μπορεί να μας βγάλει από την κρίση».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...