20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

ΚΙΝΑΛ: Σειρά επαφών Ανδρουλάκη για την ακρίβεια – Σήμερα η ανακοίνωση του νέου Εκπροσώπου Τύπου

Ημερομηνία:

Επαφές με φορείς της αγοράς και τις ενώσεις καταναλωτών για το θέμα της ακρίβειας ξεκινά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Το Κίνημα Αλλαγής έχει καταθέσει επίκαιρη ερώτηση με αντικείμενο τις ανατιμήσεις και τις προτάσεις του Κινήματος για τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Το ΚΙΝΑΛ και ο Νίκος Ανδρουλάκης ετοιμάζουν μέτωπο κατά της κυβέρνησης για το θέμα της ακρίβειας. Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι «νοικοκυριά και επιχειρήσεις είναι έρμαια της εκτόξευσης του κόστους ενέργειας και των συνεχών ανατιμήσεων σε βασικά προϊόντα και αγαθά και την ίδια ώρα η κυβέρνηση επαίρεται για τους ρυθμούς ανάπτυξης της χώρας».

«Είναι σαφές ότι τα δυσκολότερα να είναι μπροστά μας, αφού οι Έλληνες καταναλωτές πληρώνουν ήδη 4 φόρες περισσότερο σε σχέση με τον Απρίλιο του 2020. Επιπλέον, οι μεγάλες αυξήσεις Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου θα εμφανιστούν στους λογαριασμούς Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου που θα είναι ιδιαίτερα “φουσκωμένοι” για τα νοικοκυριά, αλλά και τις επιχειρήσεις», προσθέτουν.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων του Νίκου Ανδρουλάκη

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου

12.00 μμ – Τηλεδιάσκεψη με φορείς Βιομηχανίας

ΣΕΒ

ΣΒΕ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

ΣΒΑΠ

ΕΒΙΚΕΝ

13.00 μμ – Συνάντηση με φορείς Επιχειρηματικότητας

Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας

"google ad"

ΓΣΕΒΕΕ

Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών

Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών

14.00 μμ – Τηλεδιάσκεψη με φορείς Λιανεμπορίου

ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ

Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής

Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ)

Ινστιτούτο Ερευνών Λιανεμπορίου

Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ)

15.00μμ – Συνάντηση με Προεδρείο ΓΣΕΕ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου

10.00 πμ Τηλεδιάσκεψη με φορείς της Εστίασης

11.00πμ Συνάντηση Προέδρου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη με την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου

11.00πμ Συνάντηση Προέδρου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη με Ενώσεις Καταναλωτών.

Το νέο επικοινωνιακό επιτελείο

Σήμερα αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και η ανακοίνωση του νέου εκπροσώπου Τύπου Δημήτρη ΜάντζουΟ Δημήτρης Μάντζος έως σήμερα ήταν διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ. Παράλληλα όλα δείχνουν ότι Αναπληρώτρια εκπρόσωπος θα είναι η δικηγόρος Έλενα Αναστασίου.

Επικεφαλής για την επικοινωνία του ΚΙΝΑΛ θα είναι ο Παναγιώτης Βλάχος, ο οποίος όμως θέλει να αφοσιωθεί και στην εκλογική του περιφέρεια αφού αναμένεται να είναι υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα Αθηνών. Κεντρικές κομματικές θέσεις θα αναλάβουν οι στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη, Στέφανος Ξεκαλάκης, Ανδρέας Σπυρόπουλος και Νίκος Παπάζογλου.

«Ντροπή η Ν.Δ. να χρησιμοποιεί τα Rafale για να επικοινωνιακή προπαγάνδα»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, χθες Τετάρτη εκτόξευσε κατηγορίες κατά της Ν.Δ. για επικοινωνιακή προπαγάνδα με αφορμή την παραλαβή των έξι πρώτων Rafale.

Ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε ότι το Κίνημα Αλλαγής στήριξε την Αμυντική Συμφωνία με τη Γαλλία για την ενίσχυση των αμυντικών δυνατοτήτων της χώρας με την αγορά των αεροπλάνων Rafale γιατί επιθυμεί να διασφαλιστεί η εθνική κυριαρχία.

«Είναι όμως ντροπή οι αγορές αυτές που έγιναν με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, που ακόμα υφίστανται τις συνέπειες της πανδημίας και της ακρίβειας που καλπάζει, να χρησιμοποιούνται για την επικοινωνιακή προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας» πρόσθεσε.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ