15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

ΚΙΝΑΛ: Υποψήφιος ο Γιώργος Παπανδρέου -Θα προβεί σε ανακοίνωση με φόντο την Ακρόπολη

Ημερομηνία:

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ήδη ενημέρωσε για την απόφασή του να συμμετάσχει στην κούρσα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ την Φώφη Γεννηματά η οποία, όπως είναι γνωστό, νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό». Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ του ευχήθηκε καλή επιτυχία, όπως και στους υπόλοιπους υποψηφίους.

Ο πρώην πρωθυπουργός έχει ζητήσει κάμερα από την ΕΡΤ για να μεταδώσει τις ανακοινώσεις του που θα πραγματοποιηθούν με φόντο την Ακρόπολη.

Ο Γιώργος Παπανδρέου μόλις επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη συγκάλεσε σύσκεψη με συνεργάτες του στο Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου, για να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του.

Θυμίζουμε πως τη Δευτέρα, ο Γιώργος Παπανδρέου στην προσωπική του σελίδα στο Facebook είχε γράψει, με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων από την νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 18ης Οκτωβρίου 1981:

“18 Οκτώβρη 1981

Ημέρα νίκης του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατίας.

18 Οκτώβρη 2021

Αφετηρία νέων αγώνων για να οικοδομήσουμε μια προοδευτική προοπτική, να οδηγήσουμε με σιγουριά τη χώρα σε ένα μέλλον με μεγάλες προκλήσεις, αλλάζοντας οριστικά τη μοίρα του Ελληνικού λαού”.

Όπως είναι γνωστό, οι συμμετοχές για τις εκλογές του κόμματος “κλείνουν” αύριο Πέμπτη (21 Οκτωβρίου), με την κατάθεση υπογραφών των τελευταίων ενδιαφερόμενων αν προκύψουν, με τους μέχρι τώρα μετέχοντες να είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Χάρης Καστανίδης, ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Παύλος Χρηστίδης που ανακοίνωσε τη δική του συμμετοχή, την Παρασκευή, και πλέον και ο Γιώργος Παπανδρέου.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ