17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Κινητή Μονάδα Εμβολιασμών για τα χωριά του Αποκόρωνα – Πώς κλείνετε ραντεβού

Ημερομηνία:

Με γνώμονα την άμεση ανοσολογική προστασία των πολιτών έναντι της λοίμωξης COVID-19, υλοποιείται από την Ελληνική Κυβέρνηση το Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Εμβολιασμών κατά της νόσου COVID-19.

Στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου και της επιτάχυνσης της υλοποίησης του εμβολιαστικού προγράμματος και με στόχο την εμβολιαστική κάλυψη απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων περιοχών, το Υπουργείο Υγείας, τα συναρμόδια Υπουργεία και οι οικείες Υγειονομικές Περιφέρειες πρόκειται να υλοποιήσουν επιχειρησιακό πρόγραμμα για την κάλυψη απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων περιοχών, ανεξαρτήτως εμβολιαστικής τους κάλυψης. Οι εμβολιασμοί θα διενεργηθούν κατά τα χρονικά διαστήματα Δευτέρα, 5 Ιουλίου έως Τρίτη 20 Ιουλίου (α’ δόση) και Δευτέρα, 26 Ιουλίου έως Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 (β’ δόση).

Στο πλαίσιο αυτό ενημερώνονται όσοι πολίτες επιθυμούν να εμβολιαστούν και δεν έχουν κλείσει ακόμα το ραντεβού τους ότι Κινητή Μονάδα Εμβολιασμών θα βρίσκεται την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 στο πρώην Δημαρχείο στον Καβρό για την πραγματοποίηση εμβολιασμών. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2825340335 και 2825340344 για να δηλώσουν τα στοιχεία τους μέχρι αύριο Παρασκευή 2 Ιουλίου και ώρα 15:00.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...