15.8 C
Chania
Friday, December 19, 2025

Κινητοποίηση ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια από την ΕΛΜΕ Χανίων την Πέμπτη

Ημερομηνία:

Η ΕΛΜΕ Χανίων υπερασπιζόμενη τον δημόσιο χαρακτήρα των Πανεπιστημίων και της Εκπαίδευσης στηρίζει τις κινητοποιήσεις των Φοιτητικών Συλλόγων σε όλη τη χώρα. Καλεί σε συγκέντρωση την Πέμπτη 8/2/2024 στις 12:00 στην Πλατεία Αγοράς.

Η ΑΔΕΔΥ και η ΟΛΜΕ έχουν προκηρύξει στάση εργασίας 11:00 έως τη λήξη της βάρδιας ώστε να στηριχθούν όλες οι κινητοποιήσεις ανά τη χώρα.

Η ΕΛΜΕ Χανίων κηρύσσει επί πλέον 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας από 8:00 έως 11:00 για τους συναδέλφους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα. Η ΕΛΜΕ Χανίων θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης των εκπαιδευτικών για την ημέρα του Συλλαλητηρίου (από και προς την Αθήνα) μέχρι του ελάχιστου κόστους μετακίνησης με πλοίο (Γ΄ Θέση).

Μαζί με τους φοιτητές αγωνιζόμαστε για την υπεράσπιση

της Δημόσιας και Δωρεάν Εκπαίδευσης

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ρεθύμνου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστών – Κοινός αγώνας εργατών για μία ζωή με δικαιώματα

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ρεθύμνου τιμά την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστών, καλώντας...

Συνέντευξη Μαρίας Καρυστιανού: «Πάμε προς νέο κόμμα»

Στη συνέντευξή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙTV...

Ξεκινούν οι πληρωμές των συντάξεων – Πόσο και ποιοι κερδίζουν από τις αυξήσεις

Από σήμερα, Παρασκευή (19/12), ξεκινούν οι πληρωμές των συντάξεων Ιανουαρίου...

Χριστούγεννα με «λογαριασμό» Michelin: Έως και 20% ακριβότερο το φετινό γιορτινό τραπέζι

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τα Χριστούγεννα και η ακρίβεια στα τρόφιμα εξελίσσεται στον...